Грузинська авіакомпанія закриває рейси в Україну

Грузинська авіакомпанія закриває рейси в Україну
Фото: Dambrovsky Tour

Авіакомпанія Грузії Myway Airlines закрила рейс Тбілісі - Харків і в найближчі дні закриє рейси Тбілісі - Київ.

Грузинська авіакомпанія Myway Airlines закрила рейс Тбілісі-Харків і в найближчі дні закриє рейси Тбілісі-Київ. Про це повідомляє Кореспондент.net.

«На даному етапі, на жаль, ми змушені скасувати перельоти, це стосується зимового сезону. Залишаються тільки рейси Тбілісі - Тель-Авів. Інші рейси відновляться з кінця березня, з річного навігаційного сезону. Це викликано декількома факторами. У порівнянні з нашими прогнозами, з точки зору пасажиропотоку, створений найгірший результат. Також позначилися останні події в Україні. Перш за все, ми призупинили рейс до Харкова, а тепер змушені зупинити і Київ», - заявив комерційний директор компанії Ігор Апциаурі.

Читати також: Болгарська авіакомпанія Bulgaria Air через воєнний стан зупинила польоти в Одесу

Ще одним фактором зупинки польотів, запланованої на січень-лютий, є технічне обслуговування літаків, за якого виконання всіх рейсів було б ускладнене, наголосив топ-менеджер авіакомпанії.

За його словами, Myway Airlines планує змінити нинішню систему продажів, оскільки вона не працювала повноцінно, і сподівається відновити польоти з кінця березня 2019 року.

Регулярні польоти Myway Airlines почала в червні 2018 року, відкривши рейси до Харкова з Тбілісі і Батумі. У жовтні авіаперевізник запустив прямі рейси з Тбілісі до Києва.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 7 грудня
Наступна новина Назвали смертельну небезпеку неправильного сну
Останні новини
Схожі новини