Гутірки з відомими людьми та улюблена музика: чим запам'ятався перший день «Бандерштату». ФОТО

Гутірки з відомими людьми та улюблена музика: чим запам'ятався перший день «Бандерштату». ФОТО

Перші гутірки та музика під нічним небом – поблизу Луцька 3 серпня стартував фестиваль «Бандерштат». 

Він проходить на території села Рованці, одразу за Центральним парком культури і відпочинку. Щоб дістатися туди, для зручності гостей фестивалю через річку Стир організатори облаштували дерев'яний місток.

Читати також: Чим зайнятися на «Бандерштаті». 

Першого дня фестивалю на гутірках відвідувачі слухали відомого журналіста і медійника, голову правління «UA: Суспільне» Зураба Аласанію. Український рок-музикант, лідер рок-гурту «O.Torvald», радіо- і телеведучий Євген Галич розповів про любов до української мови, обставини, за яких визнають українських музикантів, та творчу відпустку. 

Читати також: День перший: як живуть бандерштатівці.

А ще на гутіркову сцену «Бандерштату» цього дня завітав і український музикант, лідер та вокаліст гурту «От Вінта!», художник, аніматор, громадський діяч, актор і сценарист Юрко Журавель

Український політик, громадський діяч та бізнесмен, голова політичної партії «Об'єднання «Самопоміч», міський голова Львова Андрій Садовий розповів бандерштатівцям про сміття, політику та умови, за яких можна повернути Донбас та Крим.

Серед музичних вихованців першої ночі на головній сфені фестивалю запалювали О. Torvald, Плач Єремії, Віктор Павлік, Роллікс.

Більше – на фото. 

Фото – Роман ДОМБРОВСЬКИЙ та з архіву Першого. 

 

 

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку просять покарати водіїв маршруток, які вимикають GPS
Наступна новина Двоє волинян отруїлося грибами
Останні новини
Схожі новини