«Хаос і безлад у команді Погуляйка». Заступник голови облради розповів про конфуз на виїзній комісії

«Хаос і безлад у команді Погуляйка». Заступник голови облради розповів про конфуз на виїзній комісії
Засідання комісії з техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій

Перший заступник голови Волинської облради Юрій Поліщук розповів про непорозуміння, яке трапилося з ним через безлад у роботі Волинської облдержадміністрації: на сайті ОДА він прочитав, ніби брав участь у роботі комісії з техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій, хоч, за його словами, це не відповідає дійсності.

Про це стало відомо із допису Поліщука у фейсбуці.

Що розповів Юрій Поліщук?

«Управлінський безлад у Волинській ОДА триває і посилюється, набуваючи гротескних та комічних форм. Сьогодні з сайту Волинської ОДА з подивом дізнався, що 15 липня я взяв участь у роботі комісії з техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій. Ця інформація абсолютно не відповідає дійсності та є проявом хаосу у роботі обласної адміністрації», – стверджує заступник голови облради.

Читати також: «Часом ОДА запроваджує абсурдні карантинні правила», – Ігор Поліщук

Також Юрій Поліщук розповів, що передувало цьому. Його несподівано запросили на комісію по телефону. Це, пише він, викликало здивування, оскільки ніхто його не призначав до її складу. Він вирішив з'ясувати, що ж відбувається.

«Чиновник, який здійснював реєстрацію учасників, був солідарним зі мною та висловив здивування, що мене запросили на цю комісію, оскільки я не є її членом», – розповів Поліщук.

«Я подумав, що управлінське непорозуміння ЗЕадміністрації на цьому вичерпалося. Але не так сталося як гадалося. І ось тепер я змушений читати текст про мою участь у роботі комісії, членом якої не є і на засіданні якої я не був присутній», – роздумує він.

Підпишись на Telegram сайту, який зараз читаєш. Без спаму, тільки важливе! Підписатися

«Не знаю, чого ще можна очікувати від команди Погуляйка. Не здивуюся, якщо одного разу мою посаду першого заступника голови Волинської обласної ради сплутають з посадою першого заступника голови Волинської ОДА», – додає заступник голови.

Що кажуть про це в ОДА?

Тим часом керівниця управління інформаційної політики ОДА Карина Мариневич прокоментувала допис Юрія Поліщука. За її словами, останній введений до складу регіональної комісії з техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій як перший заступник голови облради.

«Текст писала я. Як на мене, тут не пише, що Ви взяли участь, а лише те, що ви введені до її складу за посадою першого заступника голови обласної ради», – сказала вона про повідомлення, розміщене на сайті ОДА.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Бюджетний фонд боротьби з коронавірусом майже вичерпаний, – міністр
Наступна новина Генеральний консул Республіки Польщі у Луцьку заявив, що йде у відставку
Останні новини
Схожі новини