Хроніка пригод Луцька і Волині. Четвер, 14 березня. ФОТО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Четвер, 14 березня. ФОТО
Фото ілюстративне

Численні дорожньо-транспорні пригоди, крадіжки, незаконна збороя, контрабандне сало, хабар… Такою була доба 14 березня у Луцьку й на Волині.

«Перший» зібрав інформацію про усі пригоди, що трапилися цього дня, а також ті, про які сьогодні стало відомо.

Аварія біля «Там Таму»

У Луцьку на мосту поблизу «Там Таму» трапилась дорожньо-транспортна пригода за участю двох автівок: Renault Kangoo та Chery Amulet. За словами очевидців, водій Renault допустив зіткнення із автомобілем Chery. Автівки отримали значні механічні ушкодження. На місці працювала патрульна поліція.

Як зазначив патрульний інспектор, причиною аварії стало недотримання дистанції та швидкісного руху.

Не розминулися «Тойота» і підвода

У селі Сокиричі Ківерцівського району 13 березня «Tоyоtа Land Cruiser» врізалась у кінну підводу. Постраждало двоє пасажирів транспортного засобу – мати з дитиною.

За кермом авто перебував 37-річний житель селища Любешів. Водій зіткнувся з підводою, яка виїхала із другорядної дороги. Попередньо встановили, що їздовий, 41-річний житель Ківерцівського району, не надав перевагу у русі транспортному засобу.
 

Водій заснув за кермом

У селі Козин Рожищенського району мікроавтобус потрапив в аварію, оскільки, як стверджують очевидці, його водій заснув за кермом. Дорожньо-транспортна пригода трапилася у ніч на четвер, 14 березня. Транспортний засіб зазнав значних механічних ушкоджень. 
 

Повибивали вікна і покрали цінні речі

У Луцьку на проспекті Соборності, 33, невідомі повибивали у двох автомобілях вікна та викрали звідти цінні речі. Як повідомив у соцмережі Сергій Ісаков, інцидент трапився у ніч на четвер, 14 березня. Лучанин опублікував фото злочину. 

Зброю знайшли і вилучили

У Ратнівському районі поліцейські вилучили зброю у 37-річного чоловіка. Зокрема знайшли мисливську гладкоствольну безномерну рушницю «ТОЗ-63», 8 набоїв 16-го калібру та 205 г речовини, зовні схожої на порох. Усе вилучене направили до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України для проведення дослідження. 

Врізалися легковик і вантажівка

У Луцьку на перехресті вулиці Писаревського та проспекту Відродження 14 березня зіткнулися легковик Skoda та вантажівка Mercedes. Зі слів очевидців, зіткнення сталося через неуважність водія вантажівки. Автомобілі зазнали незначних механічних ушкоджень. Водії не постраждали і розійшлися за європротоколом.

Прикордонники знайшли сало

Прикордонники Луцького загону в пункті пропуску «Доманове» спільно з митниками під час огляду автомобілів Audi та Volkswagen білоруської реєстрації виявили близько 200 кілограмів сала. Водії, громадянин Білорусі та громадянин України, заховали товар у конструктивних особливостях автівок – за бамперами, в кузові, під коробкою передач та в подвійному днищі багажного відділення.

Виявлений товар та автомобілі, загальна вартість яких становить близько 50 тисяч гривень, вилучили.

Хотів дати хабар прикордонникові

На Волині затримали громадянина, який пропонував прикордоннику Луцького загону хабар за сприяння у незаконному переміщенні цигарок через кордон. Сума хабара – 100 доларів США та 2400 гривень.
Зловмивник сподівався, що охоронець кордону погодиться «співпрацювати» та буде надавати інформацію щодо розміщення прикордонних нарядів. Громадянина затримали.

Легковик злетів у кювет

При виїзді із села Гаразджа, що поблизу Луцька, 14 березня приблизно о 15-й годині трапилась дорожньо-транспорта пригода: Volkswagen злетів у кювет. Свідки інциденту зазначають, що автівка зазнала значних механічних пошкоджень.

Банкомат обікрасти не вдалося

У ніч з 13 на 14 березня у селі Павлівка Іваничівського району зловмисники намагалися викрасти гроші з банкомату. Близько 4-ї години ранку четверо чоловіків у балаклавах зробили спробу вкрасти гроші з банкомату «Ощадбанку», що на вулиці Незалежності. 

Напередодні інциденту інкасатори поповнили банкомат. Чоловіки пробралися в приміщення, де знаходиться банкомат, пошкодивши двері. Пошкодженим виявили також сейф. Проте гроші бандитам забрати не вдалося.

Свідки розповідають, що чоловіки сіли в джип чорного кольору і поїхали в напрямку міста Сокаль.

Підготовлено за матеріалами прес-служб Національної поліції Волині, Держприкордонслужби України, інтернет-видань Волинь24, ІА Волинські Новини, ІА ВолиньPost, БУГ.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Треба повернути міністерство лісу, –  Володимир Бондар у Луцьку
Наступна новина Донька волинського режисера знімається у російських телесеріалах. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини