Хроніка пригод Луцька і Волині. Четвер, 6 червня. ФОТО. ВІДЕО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Четвер, 6 червня. ФОТО. ВІДЕО
У Шацькому районі в озері втопилася дитина (фото ілюстративне)

Падіння жінки з вікна четвертого поверху. Суд над злодійкою, яка знімала сережки з жінок посеред вулиці. Пожежа в авто… Такою була сьогоднішня доба на Волині. Нижче про це та інше – детальніше.

В озері втопився 7-річний хлопчик

На озері Пісочне у Шацькому районі потонув хлопчик 7 років з села Мельники. Як повідомили в Шацькому відділенні поліції, трагедія сталася 6 червня в обідню пору. Мати відлучилася на декілька хвилин, а коли повернулася, сина вже на березі не було. Через деякий час недалеко від місця, де вони відпочивали, виявили тіло дитини. Відразу приїхали медики екстреної допомоги, які проводили реанімаційні заходи, проте врятувати хлопчика не вдалося. Поліцейські розповіли, що дитина мала аутизм, не могла контролювати власних емоцій і потонула, будучи одягненою.

Троє п’яних водіїв – за одну ніч

Уночі 6 червня на вулиці Володимирській у Луцьку патрульні помітили автомобіль Dodge Ram Van, у якого був неоствітлений задній державний номер. Під час спілкування у 40-річного водія виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Керманич погодився пройти огляд на пристрої «Драгер». Результат – 1.37%. 

Цієї ж ночі поліцейські отримали інформацію про те, що на вулиці Данила Галицького п’яний водій керує автомобілем Chevrolet Cruze. Керманич відмовився пройти огляд на стан сп’яніння. Це третя його спроба керувати автомобілем у такому стані протягом року. Водіїв  відсторонили від керування авто, матеріали передадуть до суду.

В авто згорів собака

У селі Дерно Ківерцівського району 6 червня близько 00:30 загорівся автомобіль Cherry Amulet. На момент пожежі в салоні перебував собака, врятувати його не вдалося. Пожежники загоряння ліквідували. Причини займання автомобіля встановлюють.

Прийшов у кафе з набоями

У Володимирі-Волинському в кафе 5 червня поліція вилучила у раніше судимого 54-річного місцевого жителя 15 набоїв різноманітного калібру. Цього ж дня, під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання 29-річного жителя Ратнівського району поліцейські виявили та вилучили нарізний карабін «ФОРТ 207», який зберігався без відповідного на це дозволу, та 18 набоїв калібру 7,62 мм. Усе вилучене направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Затримали грабіжника

У Ковелі на вулиці Ветеранів ввечері 4 червня пограбували 26-річного мешканця Київської області. Чоловік розповів, що незнайомець, застосувавши фізичну силу, заволодів його рюкзаком із грошима та іншими речами. Сума завданих збитків становить понад 2 тис. грн. Встановили, що злочин скоїв 28-річний житель Камінь-Каширського району. Його затримали. За вчинення грабежу зловмисникові загрожує, зокрема, до чотирьох років позбавлення волі.

Судили злодійку, яка знімала сережки з жінок просто на вулиці

Засудили 39-річну уродженку міста Борислав Львівської області, яка скоїла 11 крадіжок у Луцьку. Упродовж грудня 2018-го – лютого 2019 року спритниця під приводом «у Вас сережка розстебнулася, дозвольте, я поправлю» зняла прикраси з вух десяти мешканок обласного центру Волині, а ще в однієї з пакета витягнула 200 грн, завдавши потерпілим матеріальної шкоди на понад 25 000 тис. грн. Луцький міськрайонний суд призначив їй покарання три роки позбавлення волі.

 
До трьох років позбавлення волі засудили жінку, яка цупила сережки у перехожих

До трьох років позбавлення волі засудили жінку, яка цупила сережки у перехожих. Про це кореспондентам Суспільного розповіла речниця обласної прокуратури Наталія Мурахевич. Нагадаємо, львів’янку волинські правоохоронці затримали в березні. Зі слів Наталії Мурахевич засуджена вчинила щонайменше одинадцять крадіжок на території обласного центру.

Posted by UA: Волинь on Thursday, 6 June 2019

Жінка випала з вікна

У Луцьку на вулиці Чорновола 5 червня близько 22:30 жінка впала з вікна четвертого поверху на козирок. Сусіди розповідають, що вона проживала у квартирі сама. Того дня до неї приходила доглядальниця і вклала її спати. Після цього, ймовірно, жінка пішла до вікна, відчинила його і впала. З місця події карета швидкої завезла її у міську клінічну лікарню. Звідти – в обласну психіатричну лікарню №1.

 

Сьогодні вночі у Луцьку з вікна багатоповерхівки випала жінка літнього віку. Цю інформацію Суспільному підтвердив...

Posted by UA: Волинь on Thursday, 6 June 2019

Підготовлено за матеріалами видань ІА Волинські Новини, Суспільне Волині, Район.Шацьк, прес-служб ГУ Нацполіції України у Волинській області, прокуратури Волинської області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ніч у хостелі «Софа». Холостяцька нічліжка
Наступна новина Чому міліє Світязь
Останні новини
Схожі новини