Хроніка пригод Луцька і Волині. Неділя, 14 липня. ФОТО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Неділя, 14 липня. ФОТО
Аварія у Рожищі

Аварії через п’яних водіїв, спроба дати хабар патрульним, затримання молодиків із наркотиками… Про ці та інші пригоди стало відомо «Першому» у неділю, 14 липня.

Подвійна аварія

У Луцьку на проспекті Перемоги біля пішохідного переходу 14 липня сталася подвійна аварія: зіткнулися «Шевроле Авео» та «Мерседес». 
У «Мерседес» в’їхало «Шевроле», а в нього, своєю чергою, – інше авто. На місці працюала патрульна поліція. Рух вулицею був ускладнений.

Погрожував продавчині пістолетом

У Луцьку патрульні затримали чоловіка, який погрожував продавчині пістолетом. Повідомлення до служби «102» надійшло близько 20-ї години 12 липня. Йшлося про погрозу фізичною розправою або вбивством на вулиці Огієнка. На місці затримали 34-річного громадянина із травматичним пістолетом. Патрульні встановили, що чоловік справді при продавчині-заявниці виймав пістолет та здійснив його перезарядку: це підтвердило відео з камери спостереження. 

Затримали молодиків із наркотиками

У ніч на 13 липня луцькі патрульні двічі виявляли осіб з речовинами, схожими на наркотичні. Спочатку підозрілого чоловіка перевірили в інтернет-кафе на проспекті Соборності. 24-річний лучанин мав при собі 2 згортки з подрібненою зеленою речовиною. Того ж вечора підозрілих осіб виявив піший наряд у сквері на вулиці Шевченка, під мостом. В одного з чоловіків, 33-річного лучанина, було при собі 3 згортки із зеленою речовиною рослинного походження. 

Водій вчинив аварію й утік

У ніч на 14 липня водій ВАЗа наїхав на інший легковик і втік з місця пригоди. Схожий автомобіль з характерними ушкодженнями патрульні оперативно виявили на вулиці Наливайка. Поруч був і водій 1999 року народження. Він зізнався, що вчинив аварію. У нього помітили ознаки сп’яніння: той повідомив, що вживав алкоголь уже після ДТП. На винуватця оформили 3 протоколи: тепер він відповідатиме за скоєне перед судом.

П’яний водій давав патрульним хабар

У неділю, 14 липня, під ранок патрульні затримали за кермом п’яного іноземця. Патрульні зупинили ВАЗ за порушення правил дорожнього руху. Іноземець за кермом мав ознаки сп’яніння, однак проходити перевірку відмовився. Аби уникнути адміністративної відповідальності, винуватець поклав на сидіння службового автомобіля неправомірну вигоду. Після цього його затримали. 

Аварія лоб у лоб

У місті Рожище на розі вулиць Мостова та об'їзної зіткнулося дві автівки. Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду опублікував на своїй сторінці у Facebook користувач Леонід Котяш у суботу, 13 липня. Зі світлини видно, що автівки ВАЗ та Opel Vectra зіткнулись лоб в лоб. «Петро і Павло... Рожище», – написав чоловік.

Донеччанин обкрадав лучан у маршрутках

У Луцьку уродженець Донецька витягував із сумок пасажирок маршруток та тролейбусів гаманці. За цей злочин чоловік змушений буде провести за ґратами два роки. Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду.
Із 13 березня по 3 травня обвинувачений вчинив п’ять крадіжок у маршрутках та тролейбусах. Чоловік витягав із сумок потерпілих гаманці. Загальна сума викраденого – 12 900 гривень. Обвинувачений свою вину визнав та просив суворо його не карати. Відтак, суд визнав його винним та призначив покарання у виді позбавлення волі на два роки.

Підготовлено за матеріалами видань Район.Рожище, ІА Волинські Новини, Волинь24, прес-служби Патрульної поліції Волинської області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Волиньгаз» - моя друга родина!» - газовик-ювіляр Петро Новосад
Наступна новина Луцьк: 8 років змін з Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом»
Останні новини
Схожі новини