Хроніка пригод Луцька і Волині. Неділя, 21 липня. ФОТО. ВІДЕО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Неділя, 21 липня. ФОТО. ВІДЕО
Біля Луцька наздогнали п'яного водія

Біля Луцька поліцейські «скрутили» п’яного водія. Потяг переїхав жінку. Дочка знайшла свою матір убитою… Про ці та інші пригоди «Першому» стало відомо у неділю, 21 липня.

«Скрутили» п’яного водія

У селі Жидичин Ківерцівського району патрульні наздогнали і затримали нетверезого водія, який на автомобілі «ВАЗ», за попередньою інформацією, тікав від них ще з Луцька. За словами свідків інциденту, затриманню водія передувала погоня від району Вишкова, що в Луцьку, аж до Жидичина. Керманич не зупинився на вимогу патрульних і почав тікати. У погоні він пробив колесо, вдарившись ним у бордюр під час різкого розвороту. Це дала змогу патрульним наздогнати втікача. В автомобілі були пасажири. На підмогу приїхало ще два екіпажі поліції. Агресивного водія, який намагався чинити фізичний опір і наносив тілесні ушкодження поліцейським, таки «скрутили», посадили у автівку правоохоронців та повезли до Луцька. Автомобіль порушника залишився у Жидичині. 

Потяг переїхав жінку

На залізничній станції «Обарів», що у селі Городок Рівненського району Рівненської області, під пасажирський швидкісний потяг сполученням «Ковель-Одеса» потрапила жінка. Про це до поліції повідомила чергова по залізничній станції. Слідчо-оперативна група на місці події попередньо встановила, що 54-річна жителька села Городок, перетинаючи залізничні колії по нерегульованому переходу, потрапила під потяг. Отримані травми виявилися несумісні із життям.

Прийшов голосувати п’яним

У Луцьку 28-річний місцевий мешканець прийшов на виборчу дільницю на проспекті Соборності у стані алкогольного сп’яніння та поводив себе зухвало, ображаючи громадську мораль. На зауваження правоохоронців не реагував. Поліцейські склали на правопорушника адмінпротокол за фактом появи у громадському місці у п’яному вигляді. Аналогічний випадок стався ще на одній із дільниць обласного центру. Нині з правопорушником спілкуються поліцейські.

Убила пенсіонерку палицею

 

У селищі Колки на Маневиччині 20 липня під час конфлікту 53-річна жителька одного із сіл району убила 67-річну місцеву мешканку. Увечері до поліції звернулася дочка вбитої і повідомила, що на подвір’ї виявила мертвою свою матір. На місце події одразу ж прибула слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці з’ясували, що під час конфлікту 53-річна зловмисниця палицею побила потерпілу після чого та померла. Поліцейські зловмисницю затримали.

На кордоні у чоловіка знайшли п’ять ножів

На міжнародному пункті пропуску «Устилуг» 20 липня в автомобілі «Renault Master» під час митного контролю у 49-річного жителя Локачинського району прикордонники виявили п’ять ножів. На місце прибула слідчо-оперативна група. Небезпечні предмети направили до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України для проведення дослідження.

Зник заробітчанин

У Ковелі зник Підвальний Андрій Юрійович 1977 року народження – уродженець села Козинці, житель смт Турбів Вінницької області. Про це у Facebook повідомила Ольга Залевська. Чоловік 25 червня цього року поїхав на роботу в Ковель. Із 6 липня на зв'язок із рідними не виходить. «Якщо хтось бачив чи має якусь інформацію, просимо повідомити рідних за телефоном 096 42 08 486 (мама)», – йдеться у дописі.

Бухгалтерка не відповідатиме за свою недбалість

Головна бухгалтерка Луцького інституту розвитку людини Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна», яку обвинувачували у службовій недбалості і яка завдала вишу шкоди на майже 3 мільйони гривень, не відповідатиме за свої дії. Ухвалу про звільнення її від кримінальної відповідальності у зв`язку із закінченням строків давнини виніс Луцький міськрайонний суд. Через неналежне виконання обов’язків посадовицею, яка не здійснювала своєчасного нагляду за оприбуткуванням готівки й неякісно контролювала роботу підпорядкованих працівників бухгалтерії, у касу вузу не надійшли сплачені студентами за навчання з січня по серпень 2011 року кошти на загальну суму 2894853 гривні. Жінці повідомили про підозру у вчиненні злочину. 
17 липня вона подала клопотання про звільнення її від кримінальної відповідальності, у зв`язку із закінченням строків давниниБ притягнення її до кримінальної відповідальності та закриття кримінального провадження відносно неї. Суд задовольнив клопотання.

Підготовлено за матеріалами видань ІА ВолиньPost, пресслужб ГУ Нацполіції у Волинській області, ГУ Нацполіції у Рівненській області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хто з волинян може потрапити в Раду за списками партій
Наступна новина У Луцьку не прийшли голосувати 47 % виборців
Останні новини
Схожі новини