Хроніка пригод Луцька і Волині. Неділя, 22 вересня

Хроніка пригод Луцька і Волині. Неділя, 22 вересня
Аварія за участю автівки патрульної поліції

Авто патрульних потрапило в аварію. Чоловік загинув під час пожежі в себе вдома. Неповнолітній за кермом авто хотів утекти від патрульних… Про ці та інші пригоди «Першому» стало відомо у неділю, 22 вересня.

В аварію потрапило авто патрульних

У Луцьку на проспекті Соборності 22 вересня водій Hummer спричинив ДТП з автомобілем патрульної поліції. Водій 1999 року народження при перестроювані із середньої смуги у крайню ліву не переконався в беспечності маневру та здійснив зіткнення зі службовим авто патрульних.

На місці пожежі знайшли тіло людини

У Ківерцях на вулиці Матросова 17 вересня під час пожежі у житловому будинку загинув чоловік. Пожежники, які прибули за викликом на місце пригоди, встановили, що в будівлі сильне задимлення. На місці пожежі у житловій кімнаті виявили тіло Василя Т. 1957 року народження. Чоловік був інвалідом. Вогонь знищив перекриття, накриття по всій площі, речі домашнього вжитку та пошкодив стіни. Ймовірною причиною пожежі є необережне поводження з вогнем під час паління.

У ДТП постраждала ціла родина

У селі Жидичин Ківерцівського району 21 вересня сталась аварія. Про це повідомив у соцмережі Олександр Борейчук. В автомобілі ВАЗ 0100 перебувала родина Олександра: мати, батько, дві доньки та швагро за кермом. «З другорядної дороги виїхав автомобіль, не пересвідчившись у наявності перешкоди. Водій ВАЗа не зміг уникнути зіткнення, в результаті чого всі вище названі мої рідні опинилися в лікарні. Найважче з батьком, в фізичному стані, але найменша донька має сильну травму психологічну від побаченого і пережитого», – пише чоловік. Він зауважив, що водій-винуватець каже, що не бачив ВАЗа. Чоловік просить відгукнутись свідків, щоб притягнути водія-винуватця до відповідальності.

Патрульні врятували собаку

У Луцьку на вулиці Львівській патрульні допомогли собаці, який розгублено ходив по суцільній роздільній лінії, а по обидва боки «літали» автомобілі й могли його переїхати. Патрульні зупинились і спробували допомогти собаці. Тварина перелякалась, сховалась спочатку під одне авто, потім забігла під вантажівку, водій якої теж зупинився поруч. «Взагалі багато водіїв пригальмували, почали знімати нас на відео і вигукували схвальні фрази», – каже поліцейський Вадим. Він пробрався під фуру і дістав переляканого собаку, який трусився від дощу і холоду. Тварину доставили в тепле місце.

За кермом – неповнолітній

На вулиці Дубнівській у Луцьку піймали неповнолітнього водія за кермом Audi. Патрульних викликали небайдужі громадяни. Екіпаж прибув на місце і виявив цей транспортний засіб, який їхав у бік Рованців. На вимогу зупинитися водій не відреагував і продовжив рух, однак після нетривалого переслідування його заблокували, тож він зупинився. Керманичем справді виявився неповнолітній – хлопець 15 років, який проживає в селі Підгайці. Він їхав разом із товаришем. На місце викликали його матір. З усіма провели профбесіду, а на жінку оформили протокол.

Четверо молодиків порушували спокій серед ночі

У Луцьку в ніч на 22 вересня патрульні разом із громадським формуванням Самооборона Волині вгамовували чотирьох розбишак, які порушували громадський спокій. Розмови припинити адмінправопорушення не подіяли, тож усіх затримали й оформили на кожного протоколи: за дрібне хуліганство і перебування в п’яному вигляді у громадському місці. На четвертого, який відзначався особливо бурхливою поведінкою, склали ще протокол за злісну непокору правоохоронцям. Патрульні оглянули приміщення, де перебували чоловіки, і виявили там згорток із речовиною, схожою на наркотичну. В одного із затриманих також знайшли речовину білого кольору, схожу на амфетамін. 

Священник виявився хуліганом

У Луцьку на вулиці Шевченка священник поконфліктував із сусідами. Патрульних викликав сам священнослужитель – мовляв, сусіди його ображають і хочуть виселити із квартири. На місці поліцейські встановили, що заявник має ознаки сп’яніння. Сусіди, своєю чергою, розказали, що громадянин частенько заглядає до чарки та порушує спокій і тишу в домі. Заявник перебував у рясі і на момент приїзду патрульних. Відібравши всі необхідні заяви й пояснення, на чоловіка, який викликав поліцію, склали протокол про дрібне хуліганство, який розглядатиме вже суд. З усіма сторонами провели профбесіду, аби в майбутньому ставились одне до одного більш приязно.

Цигарки знайшли у паливному баку

У пункті пропуску «Пулемець», що на Волині, затримали автівку з Білорусі, набиту цигарками. Прикордонники провели поглиблений огляд автомобіля Audi білоруської реєстрації і в конструктивних порожнинах, а саме в паливному баку, виявили майже 500 пачок тютюнових виробів. Транспортний засіб разом з цигарками передали представникам митниці. Сума оцінки вилученого товару – більше як 76 тисяч гривень. 
Відносно громадянина Білорусі склали документи щодо заборони в’їзду на територію України.

Безхатько загинув від вибуху газового балона

Безхатько, тіло якого знайшли біля луцької школи №3, згорів заживо у результаті вибуху газового балона. Його тіло понівечив вогонь, тому поліція не може встановити його особу. У ніч на 21 вересня поблизу шкільного спортмайданчика чоловік розмістив газовий балон біля вогнища і сів біля нього, аби зігрітися. Від дії температури балон вибухнув, оглушивши і травмувавши чоловіка, який згорів заживо. Поліція просить ймовірних свідків пригоди, а також людей, які могли знати чоловіка, звернутись за номером 102 та повідомити деталі.

Підготовлено за повідомленнями видань ІА ВолиньPostКіверцівський районний інформаційний портал, Волинь-нова, ІА Волинські Новини, пресслужби Патрульної поліції Волинської області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку стартував футзальний турнір
Наступна новина «Скептикам довів, що немає нічого неможливого». Волинський фермер виростив 120 тонн кавунів
Останні новини
Схожі новини