Хроніка пригод Луцька і Волині. Субота, 21 вересня

Хроніка пригод Луцька і Волині. Субота, 21 вересня
Луцький госпіталь після пожежі

Поліція взялася за розслідування пожежі у Луцькому госпіталі… Також 21 вересня «Першому» стало відомо і про інші пригоди.

У ДТП постраждали діти

У Нововолинську на вулиці Луцькій 21 вересня близько 20-ї години зіткнулися два легковики. За попередніми даними автомобіль «ВАЗ» білого кольору, повертаючи на перехресті в напрямку м'ясокомбінату, не надав перевагу в русі мінівену «Volkswagen Sharan» темного кольору, який рухався від Володимира-Волинського в напрямку центру міста. У результаті аварії постраждали водій, пасажир і діти легковика «ВАЗ». Їх госпіталізували у Нововолинську ЦМЛ, де надають допомогу. На місці ДТП працювала поліція.

Поліція розслідує пожежу у госпіталі

Слідчі Луцького відділу поліції за процесуального керівництва військової прокуратури проводять досудове розслідування в кримінальному провадженні за фактом пожежі 20 вересня в Луцькому військовому госпіталі. Військова прокуратура Луцького гарнізону внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне знищення або пошкодження майна. Розслідують кримінальне провадження слідчі поліції Волині. Під час пожежі ніхто з людей не постраждав. За попередньою версією, ймовірною причиною пожежі стало коротке замикання електропроводів. 

Зниклого волинянина знайшли мертвим

У Польщі знайшли тіло Івана Шпачука, жителя смт Іваничі, який поїхав у травні на заробітки і не повернувся. Чоловік 18 травня перетнув пункт пропуску «Устилуг». 3 липня він пішов з однієї роботи на іншу. З того часу рідні не могли встановити з ним зв’язок. 17 вересня тіло чоловіка знайшли у лісосмузі під Варшавою. Причину смерті встановлять після розтину 23-24 вересня. Тіло знаходиться у місті Сєродзь Лодзького воєводства. 23 вересня його мають перевезти до Варшави до похоронного бюро. Для цього необхідно 25 тисяч гривень, тому рідні загиблого просять допомоги. Номер картки для перерахунку коштів: 4149 4971 0037 1824 (Шпачук Алла Миколаївна).

Зникла дівчина

9-річна ковельчанка 12 вересня поїхала в гості до подруги у Володимир-Волинський і зникла. Про це повідомила Анна Чапко у фейсбуці. «Якщо у когось є інформація про неї, подзвоніть у поліцію або ж за цим номером телефону до її рідних – 0637037408», – йдеться у повідомленні.

Біля школи знайшли труп чоловіка

У Луцьку на спортивному майданчику біля школи №3 вранці 21 вересня знайшли труп обгорілого чоловіка. За попередньою інформацією, померлий – безхатько, який намагався зігрітися біля вогню. Спеціалісти слідів насильства не виявили.

 
Поліція встановлює особу мертвої людини, яку знайшли у Луцьку

Поліція встановлює особу мертвої людини, тіло якої знайшли сьогодні зранку у Луцьку в районі третьої школи, розповів речник Головного управління Нацполіції в області Віктор Гомоль.

Posted by UA: Волинь on Saturday, 21 September 2019

Підготовлено за матеріалами видань ІА ВолиньPostБуг, Під прицілом, Нововолинський інформаційний портал, пресслужби ГУНП у Волинській області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Паста для слона», «хімічний вулкан» і оптичні ілюзії: у центрі Луцька влаштують «наукові шоу»   
Наступна новина У Луцьку стартував футзальний турнір
Останні новини
Схожі новини