Хроніка пригод Луцька і Волині. Понеділок, 1 липня. ФОТО. ВІДЕО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Понеділок, 1 липня. ФОТО. ВІДЕО
У Маневицькому районі перекинулася швидка

Аварії, крадіжки, шахрайства, хабарі… Сьогодні усього цього більше, ніж зазвичай. Адже у понеділок ми, як правило, розповідаємо про пригоди, які трапилися ще й у минулі вихідні. Отже, до вашої уваги – хроніка пригод останніх днів.

Перекинулася швидка. Загинув пацієнт

У Маневицькому районі автомобіль медиків зіткнувся з вантажівкою і перекинувся на бік. Один із пасажирів карети швидкої допомоги загинув, розповів речник ГУНП Волині Віктор Гомоль. З його слів, це сталося в обідню пору поблизу села Оконськ. Як повідомив заступник головного лікаря Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Андрій Абрамов, загинув літній пацієнт, якого медики транспортували до Луцька.

Згодом стало відомо, що у лікарні померла і 42-річна дочка загиблого пацієнта. Водій швидкої меддопомоги, 56-річний фельдшер та житель Маневицького району перебувають у палаті інтенсивної терапії..

Мотоцикліст врізався у стовп

На лісовій дорозі між селами Піщане та Житнівка Камінь-Каширського району 30 червня 16-річний мотоцикліст не впорався з керуванням і врізався в дерев’яний стовп на узбіччі. Підлітка госпіталізували. За кермом перебував житель села Оленине цього ж району. Внаслідок ДТП мотоцикліст отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували в реанімацію центральної районної лікарні.

Не розминулися два авто – постраждала пасажирка

У Ковелі на перехресті вулиць Володимирської та Варшавської зіткнулися автомобілі Opel Kadett під керуванням 25-річного жителя Ківерцівського району та Renault Master, за кермом якого перебувала 28-річна лучанка. Постраждала 22-річна пасажирка «Опеля» – жителька Ківерцівського району. Після надання медичної допомоги не госпіталізовувалися. 

Перекинувся Ford Transit

У Луцьку 1 липня близько 15:00 перекинувся автомобіль Ford Transit. Зі слів очевидців аварії, автомобіль Skoda Octavia, рухаючись з боку вулиці Потебні в напрямку села Рованці, не пропустив автівку Opel Vivaro. Внаслідок таких маневрів Opel Vivaro почало «кидати по дорозі». Як розповіли свідки ДТП, Opel Vivaro викинуло на зустрічну смугу руху, де автомобіль і здійснив зіткнення з Ford Transit. У результаті Ford Тransit перекинувся. На щастя, з водіїв та пасажирів серйозних травм не отримав ніхто.

19-річний водій наїхав на велосипедиста

У Львівській області 30 червня близько 20:30 на автодорозі Київ – Чоп в селищі Верхнє Синьовидне волинянин наїхав на велосипедиста. Як встановили поліцейські, водій автомобіля Renault Mascott, 19-річний житель Волинської області, скоїв наїзд на велосипедиста, 18-річного місцевого мешканця. Хлопця доставили у лікарню з діагнозом закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій правої плечової кістки.

У ковельчанина знайшли півтори сотні патронів

У Ковелі поліція викрила 36-річного місцевого жителя в незаконному поводженні з боєприпасами. Частину патронів виявили під час поверхневого огляду громадянина на одній із вулиць. Окрім цього, поліцейські встановили, що чоловік зберігає також боєприпаси в дачному будинку.  Загалом у правопорушника правоохоронці вилучили 149 патронів калібру 5,45 мм.

Віддав п’ять з половиною тисяч за неіснуючий мопед

33-річного жителя Ковельського району ошукав невідомий. Чоловік розповів, що напередодні зловмисник під приводом продажу мопеда через сайт оголошень в Інтернеті заволодів його грошима. Кошти волинянин перераховував на вказаний шахраями рахунок. Загальна сума збитків становить 5,5 тис. грн.

Назвався працівником служби безпеки банку: жінка перерахувала шахраєві 4 тисячі гривень

43-річна лучанка повідомила поліції, що їй на мобільний телефон подзвонив чоловік, назвавшись працівником служби безпеки банку, та під приводом розблокування карткового рахунку, заволодів грошима заявниці в сумі 4 тис. грн.

Попросив подзвонити і… відібрав телефон 

Потерпіла від шахрайства і 21-річна жителька Ківерцівського району. Вона повідомила поліцію, що ввечері 30 червня на проспекті Соборності в Луцьку невідома особа під приводом здійснення телефонного дзвінка незаконно заволоділа її мобільним телефоном. Сума збитку – 5 тис. грн.

За вбивство дружини відсидить 10 років

Лучанин, який позбавив життя свою дружину, залишиться у місцях позбавлення волі на 10 років. 11 жовтня 2018-го під час конфлікту п’яний чоловік мотузкою задушив свою дружину. Визнавши чоловіка винним в умисному вбивстві, Луцький міськрайонний суд призначив йому покарання на 10 років позбавлення волі. Проте зловмисник та його захисник не погодились і оскаржили рішення в апеляційному порядку. Апеляційну скаргу подав і представник потерпілої – матері вбитої жінки, вимагаючи суворішого покарання для убивці її доньки. Волинський апеляційний суд залишив апеляційні скарги обох сторін без задоволення, а вирок місцевого суду – без зміни. 

Підготовлено за матеріалами видань ІА Волинські Новини, UA:Волинь, ІА ВолиньPost, прес-служб ГУ Нацполіції України у Волинській області, ГУ Нацполіції України у Львівській області, Патрульної поліції Волинської області, прокуратури Волинської області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Про закон самурая і «зелений мішечок щастя». Сергій Кошарук. РОЗМОВА В КНИГАРНІ
Наступна новина Все, що відомо про моторошну аварію зі «швидкою» на Волині
Останні новини
Схожі новини