Хроніка пригод Луцька і Волині. Субота, 9 березня. ФОТО. ВІДЕО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Субота, 9 березня. ФОТО. ВІДЕО

Спроби самогубства, аварії та пожежі сухостою - такою була ця субота.

Перший стежив за усіма пригодами, які сталися у Луцьку і на Волині протягом сьогоднішнього дня. До вашої уваги – добірка найцікавіших з них. В огляд увійшла також інформація про події попереднього дня, про які стало відомо тільки в у суботу, 9 березня.

«Невдалі» самогубства

8 березня, близько 21 години, у Луцьку роздягнений чоловік виліз на дах будинку і погрожував, що не спуститься до тих пір, поки не покличуть його матір. Поліцейські довго вмовляли його не стрибати, а тим часом знайшли його батьків. У їх присутності той зліз з даху. Через схильність до самогубства 25-річного чоловіка доставили на огляд у психлікарню.

Читати також: Хроніка пригод Луцька і Волині. П'ятниця, 8 березня. ФОТО

На ранок 9 березня 23-річна жінка порізала собі вени та хотіла вистрибнути з балкона. Інспекторам вона повідомила, що не хоче жити через проблеми зі співмешканцем. Поліцейські заспокоїли її та вмовили поїхати з ними до психлікарні на огляд, куди її згодом і доставили.

***

Таксі збило молоду дівчину

У Нововолинську на вулиці Львівській 7 березня таксі «Фіат Скудо» збило 23-річну дівчину, яка вибігла на проїжджу частину поза пішохідним переходом. Постраждала – у реанімації. У поліції повідомили, що водій не встиг зреагувати та допустив наїзд на пішохода. Чоловік був тверезий.

***

Знову горить луг

У Луцьку 9 березня між річкою Стир та вулицею Гірною сталася пожежа. Зазначається, що загорілася значна територія лугу. Зі слів очевидців, пожежа збільшувалася

 

Розгорається сильніше. Викликав 101. Але навіть не знаю, як вони туди під‘їдуть

Posted by Сергій Шараєвський on Saturday, 9 March 2019

***

На Волинь не дали ввезти авто за 325 тисяч євро

Польські прикордонники запобігли вивезенню в Україну авто італійської спортивної преміум-марки Lamborghini Urus приблизною вартістю 1,4 млн злотих (325 тис. євро). Виявилося, що воно знаходиться у розшуку.
«Це найдорожчий транспортний засіб, який вдалося повернути співробітниками Прикордонної служби», – повідомили прикордонники. Автівку було вилучено, а водія транспортного засобу допитали як свідка.

***

Нелегальний шашлик

У Луцьку 9 березня чоловіки смажили шашлики під стінами багатоповерхівки. Мангал із шашликами розташували поряд стіною п’ятиповерхівки неподалік від припаркованих автомобілів.

Підготовлено за матеріалами Патрульної поліції Волині, повідомлень у Фейсбуці видань ВолиньOnline та УНН.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хто з волинян отримує високі зарплати
Наступна новина Помер колишній багаторічний селищний голова Любешева
Останні новини
Схожі новини