Хроніка пригод Луцька і Волині. Понеділок, 25 березня. ФОТО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Понеділок, 25 березня. ФОТО
Фото ілюстративне

ДТП з 4 постраждалими, пожежі, врятована від удушення жінка, троє постраждалих у вогні, п’яний за кермом – понеділок на Волині минув не без пригод.

Перший стежив за усіма пригодами, які сталися у Луцьку і на Волині протягом сьогоднішнього дня. До вашої уваги – добірка найцікавіших з них. В огляд увійшла також інформація про події попередніх днів, про які стало відомо тільки у понеділок, 25 березня.


ДТП з постраждалими

У суботу, 23 березня, на автодорозі поблизу села Воєгоще Камінь-Каширського району легковик Opel Astra зіткнувся із Opel Omega. Виконуючи маневр обгону, 16-річний водій допустив зіткнення із автомобілем Opel Omega, під керуванням 19-річного жителя цього ж району, який рухався у попутному напрямку. Легковики злетіли у кювет. Водія і двох пасажирів, 16 та 15 років, госпіталізували. Ще один потерпілий, 22-річний житель райцентру, від госпіталізації відмовився.

***

За три доби на Любомльщині – 5 пожеж

З 22 по 24 березня на території Любомльського району виникло 5 пожеж, з яких 2 — пожежі посуші, 3 — господарчих споруд.

22 березня близько 16.55 год. виникла пожежа господарчої споруди 3х5 м в с. Старовойтово. Причина — необережне поводження з вогнем дочки власника. Наступного дня близько 15 год. горіла посуш в м. Любомль по вул. Володимирській (близько 0,05 га) та о 22.30 год. в с.Миловань (близько 0,1 га). 24 березня 14.40 год. горіла цегляна господарча споруда 9х6 м та дерев’яна господарча споруда 3х4 м. в с. Полапи. Того ж дня близько 16.25 год. у селі Бірки горіла цегляна господарча споруда розміром 16х6 м. Знищено 100 кг соломи, пошкоджено стіну. Причина загоряння — дитячі пустощі з вогнем.

Читати також: Хроніка пригод Луцька і Волині. Неділя, 24 березня. ФОТО

***

На Волині медики врятували жінку від удушення

24 березня о 20:20 год. до медиків у смт. Маневичі надійшов виклик щодо удушення стороннім предметом верхніх дихальних шляхів. На місце події, негайно виїхала бригада ЕМД Маневицького відділення, яка прибула на виклик за 1 хв. У пацієнтки медики констатували клінічну смерть. Медикам вдалося повернути жінці самостійне дихання та пульс на периферичних судинах, відновилась свідомість. Пацієнтку зі стабільною гемодинамікою госпіталізували в реанімаційне відділення Маневицької ЦРЛ.

***

На вихідних на Волині у вогні загинули три людини

24 березня о 08:01 на вулиці Рогова виникла пожежа у двохповерховому житловому будинку.  Під час ліквідації пожежі працівники ДСНС виявили тіло чоловіка літнього віку. Власницю квартири, жінку віком 68 років, з діагнозом отруєння чадним газом госпіталізували в лікарню.

Цього ж дня о 6:57 до служби порятунку надійшло повідомлення, що в селі Берестяни Ківерцівського району трапилася пожежа в дерев’яному житловому будинку. На місці пожежі виявлено тіла двох чоловіків віком 48-и та 55-и років. О 05:40 у місті Рожище зайнявся вогнем цегляний житловий будинок. О 06:50 в селі Нова Лішня Іваничівського району виникла пожежа в цегляному житловому будинку.

Читати також: Хроніка пригод Луцька і Волині. Субота, 23 березня. ФОТО

***

П’яний водій ледь не наробив біди на дорозі

Неподалік Ковеля патрульні завадили нетверезому водієві наробити біди на дорозі посеред білого дня. Вдень 25 березня правоохоронці зупинили водія Audi за перевищення швидкості на більш, ніж 20 км/год. У водія було почервоніле обличчя та різкий запах алкоголю з рота. Пройти огляд у встановленому законом порядку водій відмовився. Також у нього не було посвідчення водія. Тож 28-річний порушник отримав 1 протокол та 2 постанови.

***

З будинку волинянина вкрали більше 160 тис. грн

В смт Турійськ, що на Волині, п’яний чоловік проник в будинок, звідки викрав 20 тисяч польських злотих, що становить більше 160 тисяч гривень. За цей злочин він отримав два роки умовного покарання.

***

У Луцьку горить трава поблизу «політеху»

У Луцьку горить суха трава та камиш поблизу Луцького НТУ. У коментарях користувачі повідомляють, що це горів парк біля університету по вулиці Львівській. За станом на 20 годину вогонь вдалося загасити.

***

У Ковелі намагаються загасити пожежу на полі.

У Ковелі горить поле. Внаслідок підпалу сухої трави загорілась значна територія. Зазначається, що горить поле між вокзалом та перехрестям на Ратно та Камінь-Каширський. На місці займання працюють пожежники.


За повідомленнями прес-служб обласного управління ДСНС, Любомльського райвідділу УДСНС. Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф та повідомлень видань ІА Волинські новини, ІА ВолиньPost.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скільки на Волині отримують безробітні
Наступна новина У молодої мами з Волині виявили злоякісну пухлину
Останні новини
Схожі новини