Хроніка пригод Луцька і Волині. П'ятниця, 5 квітня. ФОТО

Хроніка пригод Луцька і Волині. П'ятниця, 5 квітня. ФОТО
У Володимирі-Волинському на перехресті зіткнулися два авто (фото - із Facebook)

Затримання групи бурштинокопачів, спроба чоловіка підалити себе біля приміщення міськради, крадіжка у потязі… П’ятниця на Волині минула не без пригод.

Перший стежив за усіма пригодами, які сталися у Луцьку і на Волині протягом сьогоднішнього дня. До вашої уваги – добірка найцікавіших з них. В огляд увійшла також інформація про події попередніх днів, про які стало відомо тільки у п’ятницю, 5 квітня.

Затримали групу бурштинокопачів

Неподалік села Кукли Маневицького району вранці 5 квітня затримали трьох місцевих жителів, котрі здійснювали незаконний видобуток бурштину за допомогою мотопомпи. Під час обшуку за місцем проживання одного з фігурантів кримінального провадження правоохоронці вилучили мотопомпу, пожежні рукави,  бурштин-сирець різноманітних фракцій вагою майже 1,5 кг. Триває досудове розслідування.

Хотів підпалити себе

У Луцьку біля приміщення міської ради чоловік хотів підпалити себе – встиг витили на себе близько 2-х літрів бензину. У такий спосіб він нібито вимагав зустрічі з кандидатом у Президенти Володимиром Зеленським.Чоловіка забрала швидка. Читати детальніше про пригоду.

Аварія на перехресті

У Володимирі-Волинському вранці 5 квітня трапилась дорожньо-транспортна пригода. Про це розповів депутат міської ради Сергій Радкевич. Дві автівки зіткнулися на перехресті вулиць Лесі Українки та Софії Ковалевської. На цьому перехресті це вже друга ДТП протягом півроку. Попередня трапилася 11 листопада, тоді бус зніс частину паркану на цьому перехресті.

Піймали грабіжника-рецидивіста

У Луцьку ввечері на вулиці Привокзальній невідомий побив пограбував 27-річного місцевого мешканця – забрав у нього гроші та мобільний телефон.
З’ясувалося, що пограбування скоїв раніше судимий 29-річний місцевий житель. 

Жінку обікрали у потязі

Викрили жителя Рівненської області, котрий обікрав 50-річну ковельчанку в пасажирському потязі «Ковель-Харків». Зокрема він забрав у пасажирки мобільний телефон «Samsung» вартістю 800 грн. Ним виявився 45-річний житель сусідньої Рівненської області. Викрадений телефон поліцейські вилучили.

Митники вилучили у пасажира 2400 євро

Волинські митники на посту «Доманово» встановили перевищення дозволеної для переміщення через кордон норми готівки валюти на 2400 євро. Її у «бардачку», окремо від дозволених 10 тисяч євро, намагався провезти із Білорусі пасажир легкового автомобіля, мешканець Рівненщини. При цьому водій авто скористався  «зеленим коридором» як смугою спрощеного митного контролю. Пасажиру залишили 10 тисяч євро. Решту, що за курсом Нацбанку України становить майже 65 тисяч гривень, тимчасово вилучено до рішення суду.

За добу ліквідували 19 пожеж

Протягом доби пожежі виникали на території Сошичненської сільради Камінь-Каширського району, а також горіла також суха трава на площі 2 га в селі Небіжка Ківерцівського району, на території садівничого масиву «Урожай» (загорання сухої трави, чагарників та кущів на площі 2 га) та на вулиці Грушевського у Ковелі (загорання сухої трави, очерету та чагарників на площі 2 га). Також горіла суха трава на площі 3 га горіла в селі Милуші.
Низка пожеж була на території Вишнівської та Згоранської сільради Любомльського району, Великокурінської сільської ради Любешівського району, на території Самарівської ОТГ Ратнівського району та в смт Ратне Луківської сільради Рожищенського району.

Підготовлено за матеріалами інтернет-видання БУГ, прес-служб Головного управління Нацполіції України у Волинській області, Патрульної поліції Волинської області, управління ДСНС України в області, управління ДФС у Волинській області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку батьки дітей з інвалідністю поставили виставу. ВІДЕО
Наступна новина У Ковелі презентували відремонтовану поліклініку. ФОТО
Останні новини
Схожі новини