Хроніка пригод Луцька і Волині. Середа, 17 квітня. ФОТО. ВІДЕО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Середа, 17 квітня. ФОТО. ВІДЕО
Фото ілюстративне

Солдат утік із військової частини. Білорус хотів за хабар прикордонникам «провести» росіян на територію Волині. Волинянин віддав шахраєві 6 350 гривень... Середа на Волині минула не без пригод.

«Перший» стежив за усіма пригодами, які сталися у Луцьку і на Волині протягом сьогоднішнього дня. До вашої уваги – добірка найцікавіших з них. В огляд увійшла також інформація про події попередніх днів, про які стало відомо тільки у середу, 17 квітня.

Озброєний солдат утік із військової частини

У Володимирі-Волинському озброєний солдат утік із військової частини. Коли військовослужбовці прийшли міняти його з варти, на місці нікого не знайшли. Втікаючи напередодні ввечері, 18-річний військовослужбовець захопив автомат і набої. Скільки саме набоїв, у поліції не кажуть. Відомо, що зазвичай у наряд видають повний комплект – 60 патронів. Аби відшукати озброєного солдата, оголосили план перехоплення «Сирена». З ночі патрулі чергують на всіх виїздах з міста.

Більше про втечу солдата читати тут.

Не розминулися Daewoo Lanos та Ford

На вулиці Ковельській у Луцьку трапилась дорожньо-транспортна пригода за участі двох автомобілів. За словами очевидців, аварія сталась поблизу заправки UPG. Зіткнулись автомобілі Daewoo Lanos та Ford. Автівки зазнали значних механічних пошкоджень. У Ford розтрощена передня частина, Daewoo отримав пошкодження лівого крила. За попередньою інформацією, постраждалих у ДТП немає.

Заліз у вікно до пенсіонера й обікрав його

У Ковелі чоловік через вікно проник до помешкання 74-річного пенсіонера та викрав золоті прикраси та гроші. Сума завданих матеріальних збитків – понад 10 тис. грн. Оперативники встановили, що крадіжку скоїв раніше судимий за аналогічний злочин 32-річний житель Києва. Викрадене вилучили. Зловмисника затримали. Його обґрунтовано підозрюють у вчиненні крадіжок й на території Рівненщини.

Білорус хотів підкупити волинських прикордонників… російськими рублями

У пункті пропуску «Доманове» білорус пропонував 7,5 тисячі російських рублів хабара прикордонникам, аби пропустити через кордон росіян. Пропонуючи хабар, чоловік планував «вирішити» питання з прикордонником щодо пропуску на територію України двох громадян Росії, яким було відмовлено у в’їзді через непідтвердження мети свого перебування в нашій країні. Хабарника затримали.

«Повелися» на пропозиції аферистів

У Володимирі-Волинському двоє людей стали жертвами шахраїв. 16 квітня до Володимир-Волинського відділу поліції надійшло відразу дві заяви від місцевих жителів, що вони натрапили на шахраїв на сайтах, де хотіли придбати товар. Перша заява була від 37-річної володимирчанки, яка повідомила, що через «Фейсбук» хотіла придбати ноутбук. Через термінал Приватбанку перерахувала кошти на номер рахунку в сумі п’ять тисяч гривень. Друга заява надійшла від 21-річного жителя Володимир-Волинського району. Хлопець на платформі «ОLX» хотів купити автомобіль. Потенційному продавцеві перерахував 6 350 гривень, після чого не отримав товар.

У ДТП травмувалася водійка

У Камені-Каширському 16 квітня сталася аварія на перехресті вулиць Ватутіна і 1 Травня. «Citroën Xsara Picasso» зіткнувся з автомобілем «Ford Connect». Травмувалася водійка автомобіля «Citroën Xsara Picasso» – 32-річна жителька райцентру. Вона не надала переваги в русі та зіткнулася з автомобілем «Ford Connect» під керуванням 33-річного жителя райцентру Любешів. 

Підготовлено за матеріалами інтернет-видань ІА Волинські Новини, ТСН, БУГ, прес-служб управління Нацполіції у Волинській області, Держприкордонслужби України.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Не просто так нам дані ці дітки», – батьки особливої дівчинки з Луцька. ВІДЕО
Наступна новина Побита луцька мітингарка розповіла, чому протестує проти Зеленського
Останні новини
Схожі новини