Хроніка пригод Луцька і Волині. Середа, 24 липня. ФОТО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Середа, 24 липня. ФОТО
На вулиці Кравчука у Луцьку авто знесло паркан

Легковик в’їхав у паркан – водія забрала швидка. Троє злодіїв поцупили «Мерседес» – зловмисників затримали. Зник молодий чоловік – просять допомогу у пошуках… Про ці та інші пригоди «Першому» стало відомо у середу, 24 липня.

«Форд» протаранив паркан

У Луцьку на вулиці Кравчука біля ресторану «Patio di Fiori» 24 липня близько 20-ї години автомобіль «Форд» протаранив огорожу. Легковик зніс секцію паркану. Зі слів свідків, водій «Форда» на 40-му кварталі вдарив «Фольксваген Гольф» і втікав від уникнення відповідальності. На місці працювала карета швидкої допомоги. Унаслідок автопригоди у водія автівки травма голови та вибиті зуби. Лікарі кажуть, що є підозра на стан алкогольного сп‘яніння. Патрульні не всигли освідувати цього, адже водія забрала швидка.

Авто в’їхало у мотоцикл

У Луцьку на проспекті Перемоги 23 серпня автомобіль «BMW 525» зіткнувся із мотоциклом «Geon TNT 25». Поліцейські попередньо встановили, що 43-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «BMW 525», здійснював маневр повороту та зіткнувся з мотоциклом «Geon TNT 25», за кермом якого перебував 44-річний лучанин. Внаслідок ДТП мотоцикліст отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у травматологію міської клінічної лікарні.

Побили чоловіка та вкрали його авто

В урочищі Гряда, що у Шацькому районі, троє лучан украли автомобіль «Mercedes Daimler-Chrysker S400» у 28-річного жителя Ковеля. Із заявою до поліції постраждалий звернувся у неділю, 21 липня. Чоловік повідомив, що близько 6-ї години ранку в урочищі Гряда невідомі особи його побили та викрали автомобіль. З’ясувалося, що незаконне заволодіння транспортним засобом скоїли 21-річний, 22-річний та 30-річний жителі Луцька. Автомобіль вилучили та помістили на майданчик для тимчасового тримання транспортних засобів.

Затримали наркоторговця

У Маневичах 23 липня 26-річного місцевого мешканця поліція затримала під час чергового збуту канабісу. Його помістили до ізолятора тимчасового тримання. Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем  проживання оперативники виявили та вилучили ще чотири паперові пакунки із підозрілою зеленою речовиною рослинного походження. Окрім цього, у помешканні волинянина поліція знайшла і засоби для його вживання. Вилучене направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Чоловік пішов до товариша і не повернувся

Поліція розшукує жителя Володимира-Волинського Краснолуцького Дмитра Олександровича, 26 жовтня 1987 року народження. Чоловік 23 березня 2019 пішов до товариша та не повернувся. Його прикмети: зріст 170 см, худорлявої тілобудови, волосся темно-русяве, коротко підстрижений, на лівій руці татуювання, куртка з чорним капюшоном, чорна шапка, темні джинси та білі кросівки. Громадян, яким відома будь-яка інформація щодо можливого місця перебування вказаної особи, просять невідкладно повідомити за телефонами: (8-03322) 74-23-40, 068-947-53-07, 066-540-36-92 або на лінію «102».

Украли з авто 30 тисяч

У 53-річного жителя селища Мар’янівка Горохівського району з автомобіля, який стояв у гаражі, вкрали 30 000 гривень. Роботу злодіям полегшило те, що гараж не був замкненим. Поліцейські взялись за пошуки злодія.

Чоловік жорстоко побив жінку

У селі Броди Ратнівського району п’яний чоловік вдарив свою жінку ножем, через що вона потрапила в реанімацію та потребує допомоги. Про це пише Марія Хоріна у Facebook. Лихо у сім’ї Гурських трапилося у неділю, 21 липня. Чоловік Олени Гурської ножем пошкодив важливі внутрішні органи жінки, вибив зуби та завдав кілька ударів у голову. Олена в реанімації. Чоловіка затримали. Стан здоров’я жінки – середньої тяжкості. Подальше лікування для родини не під силу. Щодня потрібно близько 3 тисяч гривень. Сім’я Олени просить небайдужих про допомогу. Рахунок в Ощадбанку 4790729908946486 (на ім'я Корнелюк Валентини, сестри потерпілої).

Читати також: Збирають кошти на лікування волинянки, яку жорстоко побив чоловік

Знищили міни та гранати

Поблизу сіл Усичі Луцького та Затурці  Локачинського районів 23  липня піротехніки знешкодили застарілі вибухонебезпечні предмети. Зокрема сапери ДСНС  вилучили із землі дві мінометні міни та три ручні гранати часів Другої світової війни. Небезпечний арсенал фахівці вивезли у спеціально відведене місце і знищили шляхом підриву.

Згоріло 1,5 гектари пшениці

У селі Липини Луцького району зайнялося пшеничне поле. До прибуття рятувальників працівники СГПП «Несвіч» намагалися загасити пожежу самостійно. Також власник направив туди трактор для оборювання поля. Спільними зусиллями вогнеборців та рпрацівників підприємства пожежу ліквідували, разом вдалося не допустити збільшення масштабів пожежі та врятувати ще близько 140 гектарів злакових. Вогонь знищив 1,5 гектари пшениці. Причину пожежі встановлюють.

Підготовлено за матеріалами видань ІА Волинські НовиниВолинь-нова, Район.in.ua, пресслужб ГУ Нацполіції України у Волинській області, управління ДСНС України у Волинській області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Українці зможуть перевірити через мобільний додаток, чи підроблені ліки
Наступна новина «У Луцьку не відкривають нові ресторани, бо є Кораблик!» – менеджер ресторанів Сергій Капацина
Останні новини
Схожі новини