Хроніка пригод Луцька і Волині. Середа, 27 березня. ФОТО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Середа, 27 березня. ФОТО
Фото ілюстративне

Крадіжка авто, смерть пенсіонера під колесами трактора, падіння дівчини із балкона на четвертому поверсі... Середа на Волині минула не без пригод.

Перший стежив за усіма пригодами, які сталися у Луцьку і на Волині протягом сьогоднішнього дня. До вашої уваги – добірка найцікавіших з них. В огляд увійшла також інформація про події попереднього дня, про які стало відомо тільки у середу, 27 березня.

Наїхав на батька трактором

У Ратнівському районі загинув 77-річний чоловік, на якого 45-річний син наїхав трактором «МТЗ» із причепом, імовірно, не помітивши батька. Аварія сталася по обіді 26 березня поблизу села Сільця-Млинівські. За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження.

Оголосили про підозру чиновнику, який «погорів» на хабарництві

Оголосили про підозру посадовцю відділу соціального захисту населення однієї із районних державних адміністрацій Волинської області у підбуренні до надання неправомірної вигоди в сумі 7 тис. грн. Посадовця однієї із райдержадміністрацій області під час одержання ним чергового траншу неправомірної вигоди в сумі п'ять тис. грн затримали у лютому. Посадовець попередньо отримав  два транші по 1 тис. грн.  Правопорушник підбурював громадянина до надання неправомірної вигоди з метою подальшої її передачі членам  робочої групи з питань легалізації трудових відносин з найманими працівниками. 

На Волині знайшли велику партію сурогату

Рівненські фіскали вилучили з незаконного обігу велику партію сурогатного алкоголю на Волині. З’ясувалося, що мешканець Рівненської області незаконно збував алкогольні напої, обклеєні підробленими марками. Алкоголь чоловік купував у волинянина, який їх виготовляв у гаражних та складських приміщеннях у Луцьку. Під час обшуку волинянина фіскали вилучили та передали на зберігання 3,2 тис. літрів спирту, 70 літрів спиртової суміші, 5 тис. літрів фальсифікованого алкоголю та 21 тис. 150 пачок тютюнових виробів з підробленими акцизними марками, а також 2 автомобілі. Загалом з незаконного обігу вилучено підакцизної продукції вартістю понад 1,5 млн. грн. 

Випала, бо хотіла вибратися із квартири на 4-му поверсі через балкон

Уночі 27 березня у Луцьку 22-річна дівчина випала з 4-го поверху будинку. Нещасний випадок трапився у мікрорайоні ЛПЗ. Дівчина намагалась вибратись із квартири через балкон і випала. Зі слів правоохоронців, з постраждалу з переломами госпіталізували.

Пробрався у чуже авто, завів його і… поїхав

46-річного мешканця Берестечка Горохівського району підозрюють у крадіжці авто. Надвечір 23 січня раніше судимий чоловік, скориставшись відсутністю власника авто та наявністю ключів у замку запалення, через незачинені двері проник у ВАЗ-2106, який стояв на вулиці Незалежності у Берестечку, завів його та зник з місця злочину. Усе ж викрадача встановили. Йому оголосили повідомлення про підозру.

«Опель» врізався у дерево

У середу, 27 березня, у Луцьку на вулиці Клима Савура авто Opel VECTRA врізалося у дерево. Водій 1983 року народження внаслідок аварії отримав травми. Його госпіталізували. 

Знайшли тіло волинянина, який був у розшуку

Знайшли тіло волинянина Волянюка Андрія Васильовича. Чоловіка 15.09.1959 року народження, жителя села Красностав Володимир-Волинського району, розшукували з 17 січня 2019 року. Відомо, що він зловживав спиртним та був схильний до бродяжництва. Труп у річці Турія знайшов житель сусіднього села Галинівка. Саме він і викликав поліцію.
Розтин не виявив тілесних ушкоджень, які б свідчили про насильницьку смерть. 

Заступниця голови РДА потрапила в аварію

У Луцьку на вулиці Рівненській трапилась аварія за участю автівок Peugeot та Volkswagen. Очевидці повідомили, що за кермом Peugeot Partner перебувала заступниця голови Луцької райдержадміністрації Інна Бас. У декларації чиновниці справді зазначений автомобіль Peugeot Partner. За словами Інни Бас, Volkswagen ушкоджень не отримав, натомість у її автівці – пошкоджений радіатор.

Підготовлено за матеріалами інтернет-видань ІА Волинські Новини, ВолиньUA, а також прес-служб обласного управління Нацполіції, ГУ ДФС у Рівненській області, прокуратури Волинської області.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Що мав на увазі Вакарчук, коли закликав українців не голосувати «по приколу»
Наступна новина Техніка «Волинської фондової компанії» служить нам уже понад 10 років, – аграрії Дніпропетровщини
Останні новини
Схожі новини