Хроніка пригод Луцька і Волині. Субота, 13 липня. ФОТО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Субота, 13 липня. ФОТО
У Луцьку легковик зіткнувся із тролейбусом (фото ІА ВолиньPost)

Сталася аварія за участю легковика і тролейбуса. 9-місячна дитина впала з висоти 5-го поверху. Діти у Ковелі знайшли тіло жінки… Про ці та інші пригоди «Першому» стало відомо у суботу, 13 липня.

Легковик не розминувся із тролейбусом

У Луцьку легкова автівка зіткнулася із тролейбусом. Аварія сталася на Київському майдані, повідомив користувач Viktor Viy у спільноті «АвтоАндони Луцька» у Facebook. За попередньою інформацією, під час аварії ніхто не постраждав. З фото, наданих користувачами Facebook видно, що легковий автомобіль зазнав значних механічних пошкоджень.

Дитина випала із п’ятого поверху

Дитина віком 9 місяців випала з п’ятого поверху будівлі гуртожитку, що на вулиці Ніла Хасевича. За словами очевидців, на місце події прибула «швидка» та працівники поліції. Свідки повідомляють, що дитина висіла на сушці для білизни і зірвалася з неї. Малюка госпіталізували.

Знайшли контрабандні цигарки

Прикордонники Луцького загону у пункті пропуску для залізничного сполучення «Ягодин» викрили незаконну оборудку із цигарками. Завчасну інформацію про можливе незаконне переміщення через державний кордон тютюнових виробів надали співробітники оперативних підрозділів Північного регіонального управління Держприкордонслужби. Під час огляду вантажного потягу, що прямував до Польщі, прикордонники та митники серед вантажу щебеню виявили приховані 5 пакунків з тютюновими виробами. Знайдені 2 500 пачок сигарети, загальна вартість яких понад 57 тисяч гривень, правоохоронці вилучили встановленим порядком.

Покарали «мінера»

Ковельський міськрайонний суд оголосив вирок у справі про неправдиве повідомлення щодо замінування. 25 лютого 2019 року 38-річний ковельчанин Юрій Євтушик, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння у Ковелі поблизу центральної районної аптеки № 12, зі свого мобільного телефону здійснив екстрений дзвінок на номер «102» та повідомив черговому диспетчеру ГУ Нацполіції у Волинській області неправдиву інформацію про те, що заміновано сцену на центральній площі міста, де відбувався концерт на підтримку кандидата в Президенти України Юлії Тимошенко. Правоохоронці провели евакуацію людей, які були на території площі поблизу сцени, місце події оточили. Суд призначив Юрію Євтушику покарання у виді двох років позбавлення волі з відстрочкою на один рік, повернувши йому телефон, з якого він зробив неправдиве повідомлення про замінування.

Діти знайшли тіло жінки

У Ковелі 12 липня діти знайшли тіло людини, йдеться у повідомленні на сторінці «Ковель Онлайн». «Сьогодні в місті Ковелі було знайдено тіло жінки за адресою провулок Шевченка», – йдеться у дописі. 
Виявили моторошну знахідку четверо дітей. Згодом вони повідомили про це батькам, які викликали поліцію.

Засудили водія, що хотів відкупитися від патрульних хабаром

У Луцьку водій «Volkswagen Passat» хотів відкупитися від патрульних двома тисячами гривень за п’яне водіння, однак вимушений буде заплатити більше 9 тисяч штрафу за дачу хабара. Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду. Працівники УПП помітили на вулиці Ковельській автомобіль «Volkswagen Passat», який зупинили з метою перевірки. Водій порушив ряд правил дорожнього руху: керував, не будучи пристебнутим ременем безпеки, не пред'явив посвідчення водія та був у стані алкогольного сп'яніння. Порушник хотів вирішити ситуацію, давши патрульним дві тисячі гривень, аби його не притягували до адміністративної відповідальності. Між обвинуваченим та прокурором була укладена угода про визнання винуватості. Суд визнав водія винним та призначив покарання у виді 550 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 9 тисяч 350 гривень.

Підготовлено за матеріалами видань ІА Волинські НовиниВолинь Online, ІА ВолиньPost, Район.Ковель, прес-служби Держприкордонслужби України.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина  «Голос» у Луцьку знову дружно вийшов на ранкову зарядку
Наступна новина Як правильно почати власну справу? Анонс виступу Віктора Левандовського у Луцьку
Останні новини
Схожі новини