Хроніка пригод Луцька і Волині. Субота, 18 травня. ФОТО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Субота, 18 травня. ФОТО
У Горохові авто вилетіло на металевий паркан

Легковик у результаті аварії опинився на паркані. Зник молодий ковельчанин: мати благає про допомогу. Негода наробила збитків у Луцьку… Про це та інше – у свіжій добірці пригод.

Легковик вилетів на паркан

У Горохові автомобіль «Славута» не надав перевагу в русі і вилетів на металеву огорожу. Як розповіли свідки, у результаті аварії водій отримав травму голови. «Усі живі, шофер «Славути» розбив голову. «Славута» піднімалася в сторону від вулиці Б. Хмельницького (старого технікума, вулиці Козацької). Не надав перевагу», – написав у соцмережі Петро Тимошук. За попередньою інформацією, у машину, яка не надала перевагу в русі, врізалася вантажівка, в результаті чого «Славута» влетіла в паркан.

Мати розшукує сина

Розшукують 22-річного ковельчанина Володимира Бутмирчука, який 16 травня поїхав велосипедом з дому й не повернувся. «16 травня 2019 року о 12 год. у м.Ковель Волинської обл. поїхав на гірському велосипеді (є тут на фото) з дому і не повернувся мій син Бутмирчук Володимир 1997 року народження», – написала мати Анастасія Бутмирчук. Хлопець був одягнений у зелену кофту з капюшоном, сині джинси, сині черевики. Тих, хто бачива зниклого волинянина, просять повідомити рідним чи у поліцію. Телефони: 068 584 24 60 (мама Анастасія Бутмирчук), 063 461 19 90 (брат Едуард).

Затримали волинянина-контрабандиста

У пункті пропуску «Дякове», що на українсько-румунському кордоні, прикордонники Мукачівського загону спільно з митниками затримали волинянина-контрабандиста. О 04:25 в пункт пропуску під керуванням 35-річного мешканця Ковеля прибув мікроавтобус марки Fial Ducato. Провівши поглиблений огляд транспортного засобу, спільна оглядова група виявила приховані у подвійному днищі мікроавтобуса 7500 пачок цигарок без акцизних марок України. Тютюнові вироби та мікроавтобус у чоловіка вилучили. Сума оцінки вилученого Fial Ducato 1999 року випуску становить 100 тисяч гривень.

На зупинку впало дерево 

У Луцьку на зупинку громадського транспорту, що на вулиці Чернишевського, вналідок негоди впало дерево. У результаті погнувся дах зупинки. Комунальники зняли його із зупинки та розпиляли стовбур. Утім гілля та частини стовбура лишилися на пішохідний доріжці обабіч дороги.

Також у результаті негоди увечері 17 травня рятувальникам довелося відкачувати воду на вулиці Привокзальній, 13, та на Василя Мойсея, 2, обласного цетру. На вулиці Карпенка-Карого з води витягували автомобіль.

Підготовлено за матеріалами інтернет-видання  Волинь24, соцмереж, прес-служб Держприкордонслужби України, управління ДСНС України у Волинській області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцький «Кораблик» гуляє ювілей: пиво по 5 гривень, концерт і танці на вулиці
Наступна новина Євробачення-2019. Хто переміг? Про Україну там хоч згадали? А яке місце зайняла Росія?
Останні новини
Схожі новини