Хроніка пригод Луцька і Волині. Субота, 31 серпня

Хроніка пригод Луцька і Волині. Субота, 31 серпня
Нічна аварія біля «Там Таму» у Луцьку (фото ІА Волинські Новини)

 

Нічна аварія у Луцьку: авто, щоб не збити жінку, влетіло у паркан і перевернулося… Також у суботу, 31 серпня, «Першому» стало відомо і про інші пригоди Луцька та Волині.

Автомобіль розтрощив паркан і перевернувся

Опівночі 31 серпня у Луцьку поблизу гіпермаркету «Там Там» сталася ДТП за участю автомобіля Opel. Зі слів очевидців, водій перевищив допустиму згідно із ПДР швидкість та влетів у паркан, що розділяє дві проїжджі смуги на проспекті Соборності. Від удару транспортний засіб проламав декілька секцій огорожі. Зі слів свідка, на час ДТП у салоні авто перебувало чотири особи, на вигляд – у стані алкогольного сп'яніння. «Тут перевищення швидкості, ігнорування світлофора, і ще в салоні було четверо п'яних хлопців. Я одного із них витягнув. Аварія трапилась тому, що на переході йшла жінка, а вони, щоб її не збити, знесли паркан і вилетіли на зустрічну. Авто зробило сальто. Швидкість була близько 100-120 км/год.», – розповів у групі «АвтоАндони Луцька» користувач Сергій Самчук. Чи п'яним був водій легковика – встановить експеритиза.

Безвісти зниклий рівненчанин загинув у ДТП на Волині

Ще 3 березня 61-річний житель села Копань Демидівського району пішов із дому і не повернувся. Поліцейські розпочали досудове розслідування, у рамках якого чоловіка оголосили в розшук і залучили до пошуків ЗМІ. Як виявилося, новина, яку працівник поліції Волинської області побачив у масмедіа, стосувалася одного й того ж чоловіка: особу загиблого у ДТП встановлювали на Волині, а як безвісти зниклого – розшукували у Демидівському районі на Рівненщині. 4 березня 22-річний житель Закарпатської області автомобілем «Toyota Land Cruiser» поблизу села Коршів Волинської області наїхав на чоловіка, який перетинав дорогу. Від отриманих травм пішохід помер у лікарні. Його особу не вдавалося встановити досі. По допомогу до поліції про безвісти зниклого жителя Демидівщини звернулися і рідні, які не знали, що чоловік загинув.

Зіткнулися «Опель» та «Фіат»

На вулиці Ковельській в Луцьку 31 серпня сталася аварія. На виїзді з міста зіткнулися «Опель» та «Фіат». Вочевидь, один із легковиків намагався повернути з головної дороги, а інший не поступився йому. В обох автівок значно розбиті передні частини. На щастя, ніхто не постраждав.

Вантажівка ледь не влетіла у мікроавтобус із дітьми

На трасі Ковель-Луцьк вантажівка ледве не знесла з дороги мікроавтобус, в якому їхала сім’я з п’ятьма дітьми. Водій вантажівки, виїжджаючи з об’їзної дороги на трасу Ковель-Луцьк, порушив правила дорожнього руху, не надавши переваги в русі мікроавтобусу, що рухався головною дорогою з Ковеля. Аби уникнути зіткнення, водій мікроавтобуса змушений був виїхати на зустрічну смугу та екстрено гальмувати. «Завдяки тому, що на зустрічній смузі їхав адекватний водій, який раптово зрозумів ситуацію з фурою, нам вдалося уникнути зіткнення», – каже водій мікроавтобуса Андрій, житель Камінь-Каширського району. За номерними знаками вантажівки вдалося встановити, що транспортний засіб зареєстрований на ТОВ СП «ЄВРОТРЕЙД».

 

Авто збило дитину

На вулиці Луцькій у Володимирі-Волинському 31 серпня близько 20:20 автомобіль «Фольксваген» збив 10-річну дівчинку. Га словами очевидців, вона перебігала дорогу по переходу з велосипедом. Розповідають, що водій не встиг відреагувати на раптову появу дитини на проїжджій частині. Дитину госпіталізували. Попередньо, за словами медиків, у дівчинки забій коліна і струс мозку.

У господарстві згоріли два гаражі і літня кухня

У Рожищі на вулиці Калнишевського після опівночі 31 серпня сталася пожежа, у якій згоріли два гаражі та літня кухня. В одному гаражі була стара машина. Зі слів сусідів, у цьому будинку проживають діти старшого шкільного віку, які залишилися одні. Батько помер, а матір їх покинула.

Викрили нелегальні заправки

Правоохоронці викрили на Волині діяльність декількох підпільних АЗС, на яких незаконно реалізовували дизпаливо та бензин. Товар ввозили до України поза митним контролем через міжнародний пункт пропуску Волинської митниці ДФС транспортними засобами зі спеціально обладнаними штатними паливними баками. За один рейс могли перевезти 400-800 літрів. Правопорушники використовували спеціально обладнані стаціонарні підпільні АЗС, на яких і відбувалася роздрібна торгівля паливом. В окремих випадках пальне реалізовувалося під замовлення – великими партіями для агропромислових підприємств, перевізникам та лісовим господарствам. Поліція вилучила  близько 6000 літрів дизпалива та бензину, спецобладнання, гроші, банківські картки, транспортні засоби.

Підготовлено за матеріалами видань ІА Волинські Новини,  Район.РожищеВолинська правда, Буг, пресслужби Управління захисту економіки у Волинській області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Не Винником єдиним. У Луцьку стартував джазовий фестиваль
Наступна новина «Працюємо для вас і разом рухаємося до високих результатів», – Роман Романюк
Останні новини
Схожі новини