Хроніка пригод Луцька і Волині. Вівторок, 16 квітня. ФОТО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Вівторок, 16 квітня. ФОТО
Фото ілюстративне

Смертельна ДТП на Волині та аварія за участі патрульних, пожежа через 5-річну дитину та водій з «липовими» документами - вівторок на Волині минув не без пригод.

«Перший» стежив за усіма пригодами, які сталися у Луцьку і на Волині протягом сьогоднішнього дня. До вашої уваги – добірка найцікавіших з них. В огляд увійшла також інформація про події попередніх днів, про які стало відомо тільки у вівторок, 16 квітня.

***

На трасі Луцьк-Устилуг легковик злетів у кювет

У ніч на 16 квітня на дорозі Луцьк - Устилуг сталася ДТП. За селом Холопичі, в напрямку Устилуга, злетів у кювет та зіткнувся з деревом та автомобіль «Ваз 21099». Внаслідок удару автомобіль перекинувся на бік. Машина має значні механічні пошкодження.

***

У Луцьку п’яний водій на «ВАЗ» протаранив паркан та втік

15 квітня у Луцьку на вулиці Саперів сталася аварія. Водій «ВАЗ» пошкодив паркан і поїхав далі. Патрульні виявили його на вулиці Клима Савури. У чоловіка були ознаки сп’яніння та відсутні документи. На нього оформили необхідні матеріали.

***

Водій, який випив, «щоб зняти стрес», спричинив ДТП

Учора, 15 квітня, сталась аварія на дорозі «Устилуг – Луцьк – Рівне». Водій Opel Vectra не вибрав безпечної швидкості та зіткнувся з іншим автомобілем. Патрульним винуватець заявив, що після вчинення аварії вживав алкоголь, «щоб зняти стрес».

Читати також: Хроніка пригод Луцька і Волині. Понеділок, 15 квітня. ФОТО. ВІДЕО

***

На Ковельській у Луцьку – аварія

У Луцьку на вулиці Ковельській зіткнулися два легковики. Аварія трапилася у вівторок, 16 квітня, близько 9:20. В історичній частині міста не поділили дорогу Daewoo Lanos та Opel. Автівки зазнали незначних механічний пошкоджень. За попередньою інформацією, в аварії ніхто не постраждав.

***

Смертельна аварія на Волині

Смертельна аварія сталася в Іваничівському районі поблизу річки Західний Буг. Бус Опель Віваро та легковик Деу Сенс зіткнулися 16 квітня приблизно в 11:30. Біля першої зупинки на дачному масиві «Прикордонник» зіткнулися легковик, що рухався до Нововолинська, і бус, який їхав у напрямку Угринова.

Для водія легковика «Деу» травми виявилися смертельними. Його затисло в машині, витягти його одразу не вдалося. Помер на місці. Шістьох пасажирів і водія буса «Опель» доправили в нововолинську лікарню. Стан в усіх – середньої тяжкості. Усі – нововолинці.

***

Волинянин напав на знайомого

У селі Головне Любомльського району чоловік напав на знайомого. Він побив дерев’яним товкачем побив знайомого через те, що ревнував його до своєї дружини. Відомо, що поштовхом до побиття став телефонний дзвінок до дружини ревнивця від чоловіка, якого той згодом побив. Обвинувачений наніс удари в ногу та передпліччя потерпілого. За такі дії йому доведеться відпрацювати 200 годин громадських робіт.

***

На «Ягодині» у чоловіка вилучили ніж

У пункті пропуску «Ягодин» прикордонники виявили в 50-річного іноземця в автомобілі «Toyota» ніж. На місце події прибула слідчо-оперативна група Любомльського відділу поліції. Правоохоронці вилучили ніж та направили його до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України для проведення дослідження.

Читати також: Хроніка пригод Луцька і Волині. Неділя, 14 квітня. ФОТО

***

На Волині за контрабанду цигарок засудили білоруса

На Волині засуджено громадянина Республіки Білорусь за незаконне транспортування масштабної партії тютюнових виробів. Чоловік планував збути 80 000 пачок цигарок. Незадекларований вантаж був прихований серед товарно-матеріальних цінностей, які офіційно ввозилися на замовлення українського покупця. Білоруса визнали винним та призначили штраф у розмірі 85 000 гривень. Вилучені 80 000 пачок тютюнових виробів, згідно рішення суду, підлягають конфіскації з подальшим знищенням.

***

На Волині 5-річна дитина підпалила сарай

У селі Горішне Горохівського району 5-річна дитина підпалила сарай. Пожежа трапилася у понеділок, 15 квітня, приблизно о 12.40. Внаслідок пожежі, що трапилася через пустощі з вогнем 5-річного онука власника будинку, знищено дерев'яну будівлю і сіно, яке там зберігалось.

***

На Волині – ДТП за участі поліцейських

У Нововолинську бльзько 15-ї години, на повороті з траси на бульвар Шевченка, трапилась аварія за участю поліцейського авто. Поліцейський бус їхав трасою в бік автостанції позаду легковика, який повернув вліво. Водій буса не очікував такого маневру й влетів у бордюр.
У результаті ДТП – в буса пом’ятий передок, пошкоджено три колеса, злетіли 2 бампери.

***

Покарали чоловіків, які вимагали у бабусі гроші

У березні минулого року в селі Поступель Ратнівського району троє зловмисників проникли в помешкання 92-річної бабусі та, застосовуючи насильство, вимагали у неї гроші. Днями їх запроторили за ґрати. Двом з чоловіків присудили 7 з половиною років тюрми, а одному – вісім з половиною.

Відомо, що бабуся, на будинок якої вчинили розбійний напад не дожила до моменту, коли її кривдників покарав суд. Утім, у ході розслідування бабуся розповідала, що у нічний час до її будинку вдерлися обвинувачені і вимагали віддати їм пенсію. Аби вона не кричала, їй у рот запхнули ганчірку, а до шиї приставили господарський ніж. Відомо, що чоловіки не знайшли грошей, тому нічого з будинку старенької не винесли. 

У суді всі вони заперечували свою участь у скоєному. Утім, суд вирішив, що доказів достатньо та відправи вив усіх трьох кривдників в тюрму. До слова, двоє з них – рідні брати.

***

У Луцьку затримали водія з «липовими» документами

Вчора, 15 квітня, ввечері у Луцьку на вулиці Дубнівській екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль Ford Mondeo під керуванням 41-річного водія. Патрульні мали інформацію, що свідчила про причетність водія або пасажирів автівки до вчинення правопорушення.
Під час перевірки документів патрульні помітили ознаки підробки свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу. При перевірці реєстраційного документу у базі Національної поліції не виявили жодного зареєстрованого автомобіля. Також при перевірці номерів агрегатів - останні були знищені.


Підготовлено за матеріалами інтернет-видань ІА Волинські новини, ІА ВолиньРos, Суспільного Волині, Радар та повідомлень прес-служб патрульної поліції Волині, сектору комунікації поліції Волині, ГУ ДФС у Волинській області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучанин з'їздив до Антарктиди і шукає нових пригод
Наступна новина Розшукують волинянку, яка зникла безвісти у Польщі
Останні новини
Схожі новини