Хроніка пригод Луцька і Волині. Вівторок, 2 квітня. ФОТО. ВІДЕО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Вівторок, 2 квітня. ФОТО. ВІДЕО
Фото ілюстративне

Спроби хабарів поліцейським, деталі нічного «переполоху» на Набережній у Луцьку, крадій хотів випити і закусити на дурняк та інше – вівторок на Волині минув не без пригод.

Перший стежив за усіма пригодами, які сталися у Луцьку і на Волині протягом сьогоднішнього дня. До вашої уваги – добірка найцікавіших з них. В огляд увійшла також інформація про події попередніх днів, про які стало відомо тільки у вівторок, 2 квітня.


***

Щоб не відповідати за скоєне, волиняни пропонували хабар поліцейським

За уникнення адміністративної відповідальності за керування автотранспортом у стані сп’яніння, 1 квітня у селі Білашів Ковельського району житель Турійського району пропонував поліцейському хабар.
Цього ж дня, в селі Топільне Рожищенського району 26-річний волинянин за уникнення відповідальності за порушення правил безпеки дорожнього руху пропонував співробітникам групи реагування патрульної поліції 200 грн.
Санкція статті передбачає до чотирьох років. Досудові розслідування тривають.

Читати також: Хроніка пригод Луцька і Волині. Понеділок, 1 квітня. ФОТО. ВІДЕО

***

Деталі вечірнього «переполоху» на Набережній у Луцьку.

1 квітня, близько 22 години, луцькі патрульні виявили Toyota Land Cruiser на вулиці Набережній з підозрою на нетверезого водія за кермом. Керманич, помітивши службовий автомобіль поліції, пересів на заднє пасажирське сидіння. Його пасажир збоку вийшов і почав справляти природні потреби прямо на автозаправці. Патрульні встановили всі обставини справи і оформили на водія протокол за статтею 130 КУпАП (нетверезий за кермом), а також постанову за статтею 126 КУпАП (не мав належних документів).

***

Крадій хотів випити і закусити на дурняк

У Ковелі учора, 1 квітня, затримали 39-річного крадія, який хотів і випити, і закусити на дурняк.
Він намагався винести із закладу коньяк, шоколадки і вафлі на суму понад 400 гривень.  Встановили, що чолвоік був раніше судимий за крадіжку, вчинену в особливо великих розмірах або організованою групою. Тепер йому знову загрожує кримінальна відповідальність.

***

Патрульні виявили у Луцьку авто з арсеналом чужих речей та затримали його власника

У ніч на 2 квітня луцькі патрульні відреагували на виклик про підозрілих осіб, які порпались біля чужого автомобіля на проспекті Соборності. Поліцейські виявили відчинений ВАЗ з різними підозрілими предметами в ньому: мобільні телефони, велосипед, відмички, пилосос, компресори тощо. Згодом патрульні виявили особу, яка почала нервувати при появі поліцейських і згодом визнала, що автомобіль його. Походження речей всередині громадянин не міг пояснити. Оскільки все це викликало обгрунтовану підозру, що вчинено порушення, чоловіка доставили до відділку поліції та передали слідчому. Згодом встановили, що велосипед всередині перебував в орієнтуванні як викрадений. Автомобіль поліцейські вилучили.

***

У Луцьку 32-річний чоловік вкрав авто, вчинив розбій та користувався підробленими документами.

Увечері 27 грудня 2018 року у під'їзді одного з будинків на вулиці Кравчука в Луцьку нетверезий зловмисник напав на 27-річного чоловіка, завдав йому кількох ударів по голові й, погрожуючи пістолетом, відібрав мобільний телефон та ключі від автомобіля марки «BMW 725». Незаконно заволодівши цим авто, розбійник поїздив ним по обласному центру Волині, пошкодив та покинув. Увечері ж 04 травня 2018 року громадянин надав працівникам поліції у якості документа, що посвідчує його особу, підроблений паспорт на чуже ім'я із вклеєною його фотографією.
***

У Луцьку впіймали жінку, яка торгувала сурогатом з квартири.

Луцькі муніципали склали адміністративний протокол за ч.3 ст. 156 КУпАП на громадянку, яка торгувала сурогатом «з рук» в будинку на вулиці Декабристів, 72. Далі - слово за Луцьким міськрайонним судом, який визначатиме міру покарання за порушення. Нагадаємо, що ч.3 ст. 156 КУпАП передбачає відповідальність у вигляді накладення штрафу від 3400 до 10200 гривень.

***

ДТП у Володимирі-Волинському

У Володимирі-Волинському 2 квітня поблизу автозаправки, що на виїзді з міста, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох легковиків. Один з автомобілів отримав серйозні механічні ушкодження – у нього зім'ятий один бік.

***

У селі на Волині діти підпалили два хліви

У селі Залісся Камінь-Каширського району горіли два хліви.

Пожежу локалізовано о 18:30 та повністю ліквідовано о 20:00. Причина пожежі - дитячі пустощі з вогнем.

***

У Луцьку – аварія за участі трьох авто

У Луцьку на проспекті Перемоги, напроти будівлі Історичного факультету СНУ, зіткнулися три авто. Аварія сталася 2 квітня близько 19 години. За попередньою інформацією, в аварії ніхто не постраждав. Автомобілі зазнали механічних ушкоджень.


Підготовлено за матеріалами інтернет-видань ВолиньUA та Волинь24 та прес-служб управлінь Нацполіції у Волинській області, патрульної поліції Волині та прокуратури Волинської області, департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради та Камінь-Каширського ДСНС.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Через аварію у центрі Луцька немає світла
Наступна новина На Волині обробили 100% бюлетенів: офіційні результати
Останні новини
Схожі новини