Хроніка пригод Луцька і Волині. Вівторок, 24 вересня

Хроніка пригод Луцька і Волині. Вівторок, 24 вересня
Аварія у Турійському районі

Смертельна автотроща на дорозі «Київ-Ковель-Ягодин». Переполох у Палаці культури Луцька. Зникнення молодого чоловіка… Про ці та інші пригоди «Першому» стало відомо у вівторок, 24 вересня.

Смертельна автотроща на дорозі «Київ-Ковель-Ягодин»

На автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин», поблизу села Годовичі Турійського району, 24 вересня сталася дорожньо-транспортна пригода за участю мікроавтобуса, вантажівки та легкового автомобіля. Одна людина загинула, п’ятеро  травмувалися. На місці події працювала слідчо-оперативна група Головного управління Національної поліції в області, з’ясовують обставини трагедії.

Авто перевернулося, водій помер

Неподалік села Сільця-Гірницькі Ратнівського району 23 вересня автомобіль «Alfa Romeo» з'їхав у кювет та перевернувся. Від отриманих травм водій помер. За кермом перебував 35-річний житель району. Ймовірно, чоловік не впорався із керуванням з'їхав у кювет та перевернувся. Тіло померлого направили на проведення судово-медичної експертизи.

Жінка повідомила поліції, що вона потрапила в аварію

До поліції 23 вересня із заявою звернулася 58-річна жителька Луцька, котра повідомила про те, що в середу, 18 вересня, вона постраждала в ДТП. Поліцейські встановили, що того дня близько 9-ї ранку на вулиці Лісовій в селі Боголюби маршрутне таксі «Еталон» під керуванням 61-річного жителя обласного центру, здійснило наїзд на заявницю. Велосипедистка отримала тілесні ушкодження, однак не госпіталізувалася.

Водій заснув і злетів у кювет

На дорозі Р-15 «Ковель-Жовква», поблизу села Суходоли Володимир-Волинського району, трапилась ДТП. За попередньою інформацією водій іномарки на іноземній реєстрації, ймовірно, заснув за кермом та злетів у кювет. Постраждалих в аварії немає.

Не розминулися швидка і ЗІЛ

У Луцьку на вулиці Ковельській зіткнулись автомобіль швидкої медичної допомоги та вантажівка ЗІЛ. Про це у спільноті «АвтоАндони Луцька» повідомив Володимир Смірнов. Він зазначив, що ДТП трапилась на перехресті вулиць Ковельської та Шевченка. 

Викрили крадіїв лісу

У селі Карпилівка Ківерцівського району виявили самовільну порубку вільхи. Лісова охорона встановила місцезнаходження краденої продукції. Сліди коліс транспорту привели до приватного обійстя. Про цей факт повідомили у поліцію. У результаті проведених слідчих дій лісоматеріали вилучили. Справу передали у правоохоронні органи. Зважаючи на значну суму завданої шкоди, яка загалом становить у межах 40 тис. грн, зловмисники за такі дії можуть бути притягнені до кримінальної відповідальності.

Дві пожежі за ніч

У Ковелі вночі 24 вересня сталося дві пожежі. Спочатку горіла господарська будівля по вулиці Гончара. Причини займання з'ясовуються.
Трохи згодом рятувальники виїхали на гасінні пожежі, що сталася на вулиці Театральній. Там від короткого замикання електропроводки зайнявся торговельний павільйон.

Розшукують молодого чоловіка

Безвісти зник 23-річний житель села Сошичне Камінь-Каширського району.
Вадим Ярославович Гуль вийшов з дому ще 20 серпня та до цього часу не повернувся. На момент зникнення був одягнений у спортивний костюм чорного кольору, темні кросівки та осінню куртку кольору «хакі». Телефону при собі не мав. Молодик зникає не вперше, може перебувати в Ковелі чи Луцьку. Тих, хто володіє будь-якою інформацією про нього, просять телефонувати до Камінь-Каширського відділу поліції на лінію 102.

Судитимуть власника пса, який відкусив жінці палець

Господар собаки, яка рік тому в Нововолинську відкусив пальця 39-річній жінці, постане перед судом. Нагадаємо, 9 жовтня близько 11:00 в районі Шахтарського мікрорайону пес, яку вигулював власник, відкусив палець жінці. Лікарі надали допомогу та пришили його, однак повноцінно палець не працює. Тоді на господаря пса склали протокол за статтею 154 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а згодом внесли відомості до ЄРДР за статтею 128 КК України (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження). Нині справа призначена до розгляду в Нововолинському міському суді. 

Грабіжник напав уночі

У Луцьку на вулиці Конякіна вночі 23 вересня на 33-річного місцевого мешканця напав інший чоловік, візуально знайомий йому, та, застосувавши насильство, відібрав 19 тисяч гривень. Постраждалий звернувся у поліцію. Поліцейські встановили особу зловмисника. Ними виявився ровесник потерпілого, 33-річний житель Луцька.

Затримали торгівця психотропами

Викрили 32-річного мешканця Маневичів, який неодноразово збував особливо небезпечну психотропну речовину PVP. У серпні-вересні 2019 року правоохоронці зафіксували два факти збуту ним психотропів у рідному селищі та в Луцьку. Увечері 20 вересня його затримали в момент вчинення злочину й вилучили гроші, виручені від продажу психотропних речовин. Чоловікові повідомили про підозру у повторному незаконному збуті особливо небезпечної психотропної речовини та обрали йому запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту. У кримінальному провадженні триває досудове розслідування.

Переполох у Палаці культури

У Палаці культури міста Луцька ввечері 24 вересня спрацювала пожежна сигналізація. Чергова одразу викликала пожежників і керівництво. Усіх, хто перебував у приміщенні, вивели на вулицю.На місці працювали рятувальники, приміщення відключили від електропостачання. Ніхто не постраждав. «На щастя, багато заходів в Палаці культури міста Луцька в цей час не було. Була тільки одна чергова, вона – героїня, їй треба дати премію. Вона правильно поступила: терміново викликала пожежників, подзвонила до мене, до заступника директора, до інженера, електрик в нас ще перебуває на лікарняному, але теж прийшов. Усі наші служби були на місці буквально за три хвилини, як це сталося. Були заняття лише на третьому поверсі – усіх одразу вивели. У нас щитова розташована на першому поверсі. Тут не може бути таке, що хтось підпалив, бо тут сидить чергова. Пожежна сигналізація одразу спрацювала. Я думаю, що пішло велике навантаження на щитову», – розповів директор Палацу культури Юрій Войнаровський. З його слів, причину експерти з’ясовуватимуть 25 вересня.

Крім того, приблизно у цей же час дим помітили і у спорткомплексі СНУ, що на проспекті Грушевського. На місці пожежні з’ясували, що відбулося коротке замикання електропроводки без подальшого горіння.

 
У двох закладах Луцька горіли електрощитові

До спорткомплексу СНУ, що у Луцьку, приїхала пожежна та карета швидкої. Зі слів провідного фахівця сектору зв’язків зі ЗМІ управління ДСНС в області Віталії Лукашевич, виклик надійшов о 17:39. На місці пожежні з’ясували, що відбулося коротке замикання електропроводки без подальшого горіння.

Posted by UA: Волинь on Tuesday, 24 September 2019

Убив рідну матір

В одному із сіл Ковельського району 29-річний мешканець руками та ногами убив рідну матір. Трагедія сталася удень 21 вересня 2019 року.
Йому повідомлено про підозру в умисному вбивстві. Прокурори наполягають на обранні зловмиснику запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 

Підготовлено за матеріалами видань Район.Ковель, Інформаційний портал Нововолинська, Ковельpost, Буг, ІА Конкурент, UA:Волинь, ГУНП у Волинській області, Волинського ОУЛМГ, Камінь-Каширського відділу поліції, прокуратури Волинської області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Королівський трон висотою 320 м»: українські різьбярі планують встановити рекорд
Наступна новина У Луцьку відкривається нова школа альтернативної освіти «Портал»
Останні новини
Схожі новини