Хроніка пригод Луцька і Волині. Середа, 10 квітня. ФОТО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Середа, 10 квітня. ФОТО
Фото ілюстративне

П’яний водій за кермом, покарання для чоловіка, який облив прокурора кислотою, ДТП та авто у розшуку  – середа на Волині минула не без пригод.

Перший стежив за усіма пригодами, які сталися у Луцьку і на Волині протягом сьогоднішнього дня. До вашої уваги – добірка найцікавіших з них. В огляд увійшла також інформація про події попередніх днів, про які стало відомо тільки у середу, 10 квітня.

***

Чоловік, який облив прокурора у залі Луцького міськрайонного суду речовиною з барвником та погрожував йому вбивством, отримав 4,5 роки позбавлення волі.

5 квітня 2018 року обвинувачений, перебуваючи в залі судових засідань Луцького міськрайонного суду Волинської області, умисно плеснув в обличчя прокурору Луцької місцевої прокуратури рідину рожевого кольору. Обвинувачений спричинив прокурору тілесні ушкодження: хімічний опік невідомою речовиною правого ока. Окрім того, речовина пошкодила костюм торгівельної марки «Arber», вартістю 3999 грн та сорочку, вартістю 419 грн. Відзначимо, що обвинувачений також висловив відносно прокурора словесні погрози вбивством та насильством. Свою вину обвинувачений визнав частково. Суд призначив чоловіку покарання у виді 4 років 6 місяців позбавлення волі.

Читати також: Хроніка пригод Луцька і Волині. Вівторок, 9 квітня. ФОТО

***

На автодорозі Устилуг-Луцьк-Рівне патрульні виявили п’яного водія

Поліцейські зупинили автомобіль Volkswagen Transporter за порушення правил дорожнього руху, а саме перевищення швидкості в населеному пункті. Під час спілкування з 36-річним водієм інспектори виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Результат – 2,59 проміле, що у 13 разів перевищує допустиму норму. На правопорушника склали відповідні матеріали.

***

Волинянку, яка зникла кілька днів тому, знайшли на Київщині

Поліція розшукала зниклу 4 квітня 2019 року 16-річну волинянку Вікторію Шинкарук. Дівчина  пішла з орендованої квартири, що на вулиці Устилузькій, 50/1 у Володимирі-Волинському, і зникла. Відслідковуючи телефон зниклої, вдалося встановити, що вона перебуває у Київській області. Як з’ясували, Вікторія зі своїм односельчанином поїхала до свого родича у Білу Церкву.

***

На «Ягодині» затримали авто, яке було у розшуку

В пункті пропуску «Ягодин» прикордонники затримали автомобіль Peugeot, який був у розшуку. Під час перевірки правоохоронці з’ясували, що автомобіль з початку цього року перебуває у міжнародному розшуку та був викрадений у Бельгії. За цим фактом прикордонники проінформували Укрбюро Інтерполу в м. Києві, автомобіль передані співробітникам Національної поліції.

Читати також: Хроніка пригод Луцька і Волині. Понеділок, 8 квітня. ФОТО

***

25-річний волинянин переїхав жінку

Учора, 9 квітня, у Камені-Каширському 25-річний житель цього ж району переїхав 39-річну жінку.  Водій, рухаючись заднім ходом автомобілем КІА, допустив наїзд на місцеву жительку. Жінку госпіталізували.

***

У Нововолинську ловили наркоторговців

У Нововолинську поліція разом із Нацгвардією 10 квітня провели рейд по місту, під час якого затримали наркоторговців. Головний поліцейський зазначив, що було проведено 10 санкціонованих обшуків. Правоохоронцями управління протидії наркозлочинності Волинської області разом із нововолинськими затримано наркоторговців та проведено обшук в квартирі. Попередньо були проведені оперативні закупівлі.


Підготовлено за матеріалами інтернет-видань ІА Волинські новини, ВолиньUA, БУГ та прес-служб патрульної поліції Волині, Держприкордонслужби України


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як Порошенко здавав аналізи у VADA. ВІДЕО
Наступна новина Хірург з Волині Валіхновський назвав фактори, які руйнують головний мозок
Останні новини
Схожі новини