Луцький військовий госпіталь відновив роботу після пожежі

Луцький військовий госпіталь відновив роботу після пожежі
Луцький військовий гарнізонний госпіталь

Луцький військовий гарнізонний госпіталь відновив свою роботу після пожежі: тут знову приймають та лікують воїнів.

Про це йдеться на сторінці «Військовий медик» у фейсбуці.

«Саме завдяки злагодженим діям особового складу військового госпіталю та небайдужим людям вдалось з неймовірною швидкістю, за три календарні місяці розпочати прийом та лікування наших воїнів у Луцькому військовому госпіталі», – ідться у повідомленні.

Зазначається, що відновити госпіталь після пожежі допомогли представники міської і обласної влади, волонтери та небайдужі люди, які збирали кошти.

«На цей час наслідки пожежі, що унеможливлювали роботу військового госпіталю, в основному ліквідовані, всі структурні підрозділи розміщені в зазначеній будівлі та виконують завдання за призначенням з цілодобовим спостереженням пацієнтів. Сьогодні госпіталь працює в штатному режимі як стаціонарний лікувальний заклад», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, вночі 20 вересня сталася пожежа у будівлі Луцького військового гарнізонного госпіталю. Полум’я гасили дві години – аж до 5-ї ранку.

Імовірною причиною займання правоохоронці вважають підпал.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Розповів усе, що знав». Співака з Луцька допитували у справі вбивства Шеремета
Наступна новина На Волині біля кордону фермери перекрили трасу. Протестують проти «земельного» закону
Останні новини
Схожі новини