Луцькому зоопарку можуть передати тварин із Національного цирку України

Луцькому зоопарку можуть передати тварин із Національного цирку України
Фото ілюстративне

Луцький зоопарк увійшов до переліку закладів, що можуть прийняти на утримування тварин, які перебувають на балансі Національного цирку України.

Про це повідомили у Міністерстві культури, молоді та спорту України, пише УНН.

У відомстві повідомили, що робоча група з вироблення пропозицій стосовно вирішення проблемних питань, пов’язаних з передачею тварин, які перебувають на балансі державних циркових підприємств, до установ природно-заповідного фонду, реабілітаційних центрів, притулків тощо сформувала перелік закладів, що можуть прийняти на утримання тварин, які перебувають на балансі Національного цирку України.

«Станом на сьогодні до такого списку включені зоологічні парки (Київський, Рівненський та Луцький), Фельдман Еко-Парк, парк природи "Беремицьке" та реабілітаційні центри Міжнародного фонду «FOUR PAWS International». В цілому мова йде про всіх тварин, які перебувають на балансі Національного цирку України (96 тварин, – ред.)», – повідомили у міністерстві.

У державних циркових підприємствах загалом перебувають 317 тварин (у тому числі 96 тварин, які перебувають на балансі ДП «Національний цирк України»).

У Луцькому зоопарку «Першому» підтвердили цю інформацію, однак повідомили, що точного переліку тварин, яких мають передати, і часу, коли це відбудеться, не готові назвати. Розгорнутий коментар із приводу цього пообіцяли надати пізніше.

Читати також: «Домашній улюбленець – не іграшка». У зоопарку просять думати, перш ніж брати тварину додому


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Одіозного Насірова суд поновив на посаді голови фіскальної служби
Наступна новина Волиняни винні за газ майже 500 мільйонів гривень
Останні новини
Схожі новини