На Волинь прибули 240 тонн сухпайків США, придбаних за криптовалюту. ФОТО

На Волинь прибули 240 тонн сухпайків США, придбаних за криптовалюту. ФОТО

На митний пост «Ягодин» доставили перших 240 тонн американських сухпайків MRE, придбаних за криптовалюту.

Про це повідомили на сторінці Волинської митниці у Facebook.

«За сприяння керівництва Волинської митниці налагоджено та відшліфовано до дрібниць надскладну логістику постачання в Україну сухих пайків MRE (готовий до вживання навіть в екстремальних умовах, збалансований за складом раціон їжі, призначений на один індивідуальний прийом)», – йдеться в повідомленні.

Такі півкілограмові сухпайки уже давно використовують в армії США, а нині - надають сил та наснаги захисникам та захисницям з особового складу Збройних Сил України.

У пресслужбі митниці зазначили, що складність доставки та оформлення вантажу від американського постачальника полягає не лише у тисячах кілометрів подоланого водного та сухопутного шляху і не тільки у міждержавних кордонах, які у цьому випадку стали безбар'єрними. 

Чи не вперше на вітчизняному ринку для залучення цієї допомоги було застосовано можливості біржі криптовалют. Зрозуміло, що до організації такого масштабного процесу долучилися десятки юридичних та фізичних осіб з усього світу, але зусилля кожного справдилися.

Читайте також: Тушонки зі смаком манго: у ресторані біля Луцька готують на фронт. РЕПОРТАЖ


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині бус влетів у легковик: є загиблий та постраждалі. ФОТО
Наступна новина На Волині та Рівненщині українці прибирають польські кладовища на знак подяки
Останні новини
Схожі новини