На Волині волонтери роблять вітамінні набори для військових

На Волині волонтери роблять вітамінні набори для військових
Фото «Суспільного»

Працівники Волинського центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства роблять вітамінні набори для бійців. 

Люди працюють без вихідних, – повідомляє «Суспільне»

Заступниця директора закладу Катерина Павлюк розповідає, що продукти для наборів привозять працівники та вихованці центру з усієї області, благодійники з-за кордону долучаються фінансово.

У ящики з вітамінними наборами кладуть дитячі малюнки та листи, які надходять з усієї Волині.

«Малюнки – різноманітні: від національної символіки до народної. От навіть рибка в нас є Бандерівська і може виконати бажання, тому що за нас все – навіть природа», - каже методистка центру Марія Мацишин.

Фото «Суспільного»

До вітамінних наборів входять горіхи, родзинки, різноманітні сушені фрукти – яблука, груші, сливки, цукати, чорниці та малина.

У майстерні чоловіки б’ють волоські горіхи та лущать арахіс.

Фото «Суспільного»

«Це – інгредієнти, які мають високу енергетичну цінність та поживні речовини, необхідні воїнам», - говорить керівниця гуртків Інна Кравчук.

Додає: кладуть таке, що дає можливість і перекусити, і коли воїни сушку смокчуть, то вони втамовують спрагу.

">http://

Від початку повномасштабного вторгнення Росії на територію України спакували та доставили воїнам на фронт понад чотири тисячі енергетичних наборів.

Нагадаємо, у центрі Луцька волонтери організували джем-сейшен: музикою і піснями збирають гроші на потреби Зройних сил України.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За добу на Волині загасили сім пожеж
Наступна новина Львівський суд передав арештовану яхту Медведчука АРМА
Останні новини
Схожі новини