Обираємо героя чи героїню липня на «Першому»

Обираємо героя чи героїню липня на «Першому»

«Перший» розповідає про успішних і непересічних людей. Зі сторінок видання читачі дізнаються про волинських спорстменів, бізнесменів, волонтерів, митців… Їхні долі, шлях успіху, рецепти перемог не залишають байдужими.

Нижче – перелік людей, про яких «Перший» писав у липні. Хто вам найбільше запам’ятався? Чиї думки і розповіді вразили вас найбільше? 

Голосуємо! Той, за кого проголосує найбільше людей, отримає звання «Герой місяця на Першому».

Голосування відбуватиметься на сторінці у Фейсбуці за цим посиланням. Для цього необхідно вказати прізвище обраного вами героя у коментарях. Зараховуються тільки коментарі під оригінальним дописом. Коментарі під репостами допису на інших сторінках та в особисті повідомлення сторінки «Першого» враховуватись не будуть!

Претенденти на звання героя чи героїні липня

№ 1 – інструкторка з водіння Тетяна Могилецька 

Тетяна Могилецька з Луцька 17 років займалась рекламним бізнесом, а потім кинула цю справу і стала інструкторкою з водіння для жінок. Два роки вона навчає жінок кермувати, не боятись їзди і дороги, долати свої страхи та отримувати задоволення від водіння. Тетяна – чудовий психолог, адже бачить зв'язок між характером водіння і особистими проблемами водійки. 

А ще вона засновниця ГО «Я – водійка», мандрівниця та щаслива жінка. 

Більше тут: Лучанка лишила бізнес, щоб навчати жінок водити. Історія успіху Тетяни Могилецької


№ 2 – менеджер ресторанів Сергій Капацина

Ресторанний менеджер з 14-річним стажем. Працював в Севастополі, відкривав різні заклади і керував ними – від класичних ресторанів до стриптиз-клубів. Його гордість – м’ясний бар «Gallardo», адже починав його з білих стін і одної кімнатки.

4 роки тому виїхав з Криму. Переїхав до брата у Луцьк, став придивлятися до місцевих ресторанів. Кілька місяців працював менеджером «Patio do Fiori», потім у «First Cafe», а вже після того потрапив у «Гранд Персону». Пізніше був менеджером в «Bar 11», а зараз – керівник проекту «Фудтрак Забіяка BBQ».

Більше тут: «У Луцьку не відкривають нові ресторани, бо є Кораблик!» – менеджер ресторанів Сергій Капацина 


№ 3 – політик Тарас Шкітер

Журналіст, директор сайту «Конкурент», продюсер популярної передачі «Протилежний погляд», один із засновників громадського руху «Свідомі», політик і менеджер-медійник. 

Більше тут: Тарас Шкітер: «Книги, як політики. Іноді обкладинка гарна, а по суті – порожняк». РОЗМОВА В КНИГАРНІ 


№ 4 – адвокатка Ірина Міщук 

Працює юристкою 14 років, адвокаткою – більше 9. Спеціалізується в основному в галузі кримінального права. Хоча за цивільні справи береться також. Має досвід роботи в господарському та адміністративному праві. 

Каже, що там, де люди бачать злочинця, вона передусім бачить людину. Людину, якій властиво помилятись. Вперше, вдруге, втретє… Собі ж помилятись вона не дозволяє, бо від її дій залежить чиясь доля. 

Більше тут: «Я не лікар, але не маю права помилитись», – луцька адвокатка Ірина Міщук


№ 5 – кіборг Вадим Ваврищук

Колись прикордонник, згодом офіцер 80-ї аеромобільної бригади та комендант диспетчерської вежі Донецького аеропорту. Зараз – голова Волинської спілки ветеранів АТО. 

Пройшов пекло – бої за Донецький аеропорт. Як тільки почалась війна, «просився» на передову, а повістка все не приходила. Хотів у десантні війська. Його переконували, що не варто, мовляв, там служба надскладна. Він же казав, що у нього у десанті є реальний шанс вижити. Так і сталось. Вижив. 

Більше тут: «У кожного був свій Донецький аеропорт», – «Кіборг» з Луцька Вадим Ваврищук 


№ 6 – ресторатор Олег Іванюк

Ресторатор. Кулінарний блогер. Народився в родині відомого лікаря Володимира Іванюка. У минулому – банкір. Разом із Миколою Романюком створював ПриватБанк на Волині. Згодом очолював регіональне відділення ВТБ-банку. Двічі був депутатом Луцької міської ради. Нині активно розвиває один із кращих ресторанів Луцька «Корона Вітовта», що в Старому місті. 

Більше тут: «Ми зробили бібліотеку в «Короні Вітовта». Ресторатор Олег Іванюк. РОЗМОВА В КНИГАРНІ 


№ 7 – активіст Юрій Моклиця 

Лучанин. Громадський активіст. Спортсмен. Актор. Колишній заступник міського голови. Був помічником нардепа Ігоря Лапіна. Балотувався у нардепи від луцького округу. У передвиборчій кампанії відзначився креативністю. 

У своїх роликах кандидат продирається через хащі та перепливає Стир, щоб показати передбачену документами, але так і незбудовану дорогу, показує приклад чиновникам і облаштовує «робоче місце» на фільтраційних полях біля цукрового заводу… 

Більше тут: «У Луцьку часто роблять те, на чому можна швидко попіаритися», - Юрій Моклиця. ІНТЕРВ'Ю


№ 8 – адвокат Віталій Жуковський

Адвокатське посвідчення отримав сім років тому. За цей час він став одним із найбільш впізнаваних на Волині адвокатів у галузі кримінального права. 

Раніше працював слідчим, але ця професія виявилась «не надто романтичною». 

Більше тут: «Як вовки – санітари лісу, так адвокати – санітари хворої системи правосуддя», – Віталій Жуковський 


№ 9 – політик Сергій Кошарук

Ковельчанин. Колишній заступник голови Волинської ОДА, написав заяву на звільнення у перший день правління Володимира Зеленського. 

На парламентських виборах балотувався у нардепи в ковельському окрузі, але потім зняв кандидатуру на підтримку Степана Івахіва. 

Раніше був мером Ковеля. 10 років був підприємцем, за цей час двічі здобував звання «Кращий роботодавець року». 

Більше тут: Про закон самурая і «зелений мішечок щастя». Сергій Кошарук. РОЗМОВА В КНИГАРНІ 


№ 10 – політик Сергій Григоренко 

Корінний лучанин, депутат Луцькради двох скликань, колишній секретар Луцької міськради, екс-заступник Луцького міського голови. Балотувався у парламентарі від 19-го виборчого округу. 

Його життя було пов'язане з різними галузями: журналістика, природоохоронна робота, комерційна діяльність і, звісно, політика. 

Більше тут: «Думайте добре, кого обирати: того, хто вчиться, чи того, хто уже щось вміє» – Сергій Григоренко 


Голосування триватиме протягом тижня. Результати будуть відомі 13 серпня. Проголосувати можна ТУТ.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Євробляхарі» на Волині шукали крадений ліс
Наступна новина Хроніка пригод Луцька і Волині. Вівторок, 6 серпня
Останні новини
Схожі новини