Обираємо героя грудня на «Першому»

Обираємо героя грудня на «Першому»

«Перший» розповідає про успішних і непересічних людей. Зі сторінок видання читачі дізнаються про волинських спорстменів, бізнесменів, волонтерів, митців… Їх долі, їх шлях успіху, їх рецепти перемог не залишають байдужими.

Редакція нашого видання підсумовує прожитий місяць, нагадуючи про тих героїв наших публікацій, які викликали у читачів найбільний інтерес.

Нижче – перелік людей, розповіді про яких зібрали найбільше коментарів, поширень та вподобань. Про них «Перший» писав у грудні. Хто вам найбільше запам’ятався? Чиї думки і розповіді вразили вас найбільше? 

Голосуємо, обираємо! Людина, за яку найбільше проголосує людей, отримає звання «Герой місяця на Першому».

Голосування відбуватиметься на сторінці у Фейсбуці. Для цього необхідно вказати прізвище обраного вами героя у коментарях. Зараховуються тільки коментарі під дописом. Проголосувати можна тільки за одного учасника. 

Претенденти на звання героя грудня

№ 1 – учасниця АТО Майя Москвич

Активна учасниця Революції гідності. Очолювала Всеукраїнську молодіжну організацію «Національний альянс» + На той час – лідерка волинського осередку Молодіжної громадської організації «Національний альянс». В історію Революції гідності увійшла як юнка, яка перевернула догори ногами портрет Януковича і тим підняла на протест своїх однодумців. За це поплатилася домашнім арештом. Доброволець у війні з Росією (служила у батальйоні НГУ ім. генерала Кульчицького, розвідувальному підрозділі «Гарпун», згодом – «Миротворець»).  Володарка двох золотих медалей «Ігор нескорених 2018» (Австралія) зі стрільби з лука.

Більше тут: «Я не можу читати про війну. Беру – і відкладаю». Майя Москвич. РОЗМОВА В КНИГАРНІ


№ 2 – забудовник Андрій Разумовський

Він – директор будівельної компанії «Інвестор», яка яскраво заявила про себе сучасними і стильними житловими комлексами, зокрема з «космічними» назвами – «Супернова», «Юпітер», «Сіріус» та «Оріон». Крім того, Андрій Разумовський популяризує особливий тип житла – таунхауси, адже його компанія зводить цілий ЖК із помешканнями цього типу.

Андрій Разумовський не просто будує будинки, він дбає, аби люди жили в справді комфортних умовах та відчували себе безпечно на власному подвір'ї.

У деяких його житлових комплексах передбачені дитячі садочки, а в планах у забудовника – зведення офісів. 

Більше тут: «Іду в депутати, переїжджаю на «Супернову», – Андрій Разумовський. ІНТЕРВ’Ю


№ 3 – бізнесмен Петро Пилипюк 

Петро Пилипюк – гендиректор  холдингу «Modern-Expo». Свій бізнес він починав невеличкому орендованому гаражі приватного будинку. Зараз ця компанія – провідний виробник і постачальник торгівельного обладнання в Центральній та Східній Європі, має представництва в низці країн. Лише в Луцьку на заводі працює понад 2300 працівників. 

На «Modern-Expo» запроваджена японська філософія «Кайдзен», яку Петро Пилипюк перейняв, прочитавши книгу про компанію «Toyota».

Більше тут: «Усе бізнес, бізнес... А іноді треба переключатися». Петро Пилипюк. РОЗМОВА В КНИГАРНІ


№ 4 – художник Андрій Присяжнюк 

Андрій Присяжнюк – відомий в Україні стрітартер. Десятки його робіт прикрашають Луцьк. Характерні коти, Маленький принц на стіні хлібзаводу, лелека на житловому будинку, тризуб у центрі міста, сова – на сільській школі у Ратнівському районі… А ще Андрій Присяжнюк – організатор одразу двох фестивалів графіті: «Алярм» і «Поліхрома», під час яких до Луцька з’їжджались десятки вуличних художників, та засновник галереї сучасного мистецтва 4/8, що у «Сіті-парку».

Більше тут: «Реклама спотворює місто набагато більше, ніж графіті», - художник Андрій Присяжнюк. ІНТЕРВ’Ю


№ 5 – засновниці бренду «KUMA» Алла Маруга та Поліна Кунда

Алла навчалась на психолога, а Поліна – на юриста і 10 років працювала інспектором в міліції.

Коли дівчата познайомились, перша вже шила для себе деякі речі, а друга – просто мріяла зайнятись чимось творчим.

Разом вони створили ескізи, купили тканини, фурнітуру і пошили перше вбрання. З цього почалась історія їхнього бренду – «KUMA». Зараз одяг від «KUMA» одягають луцькі (і не тільки) модниці. 

Більше тут: Високі підбори і короткі спідниці уже в минулому, - засновниці луцького бренду одягу KUMA. ІНТЕРВ’Ю


№ 6 – вишивальниця Юлія Токарська 

Майстриня вишиває ікони унікальною технікою, виготовляє ляльки. За плечима – кілька гучних та успішних виставок. Її роботи також виставлялись у Києво-Печерській лаврі.

Вона є членом Національної спілки іконописців України й охоче ділиться досвідом навіть з іменитими художниками та майстрами іконопису. 

Стильна. Молода. Красива. Успішна. Постійно працює над собою. Багато подорожує і багато читає. Бездоганно виховує дітей і має щиру, глибоку віру в Бога.

Більше тут: Як вишити усмішку Марії Магдалини. Історія луцької майстрині Юлії Токарської. ФОТО


№ 7 – бізнесмен Олег Рабочаускас

Олега Рабочаускаса знають у Луцьку як підприємця і бізнес-тренера. Більше 10 років він проводить тренінги на тему тайм-менеджменту, корпоративної культури, командоутворення тощо.

Його знає кожен, хто працював у структурах групи компаній VolWest (мережа магазинів «Наш Край», «Адреналін Сіті», «ТехноМодуль», «Комп’ютерна академія ШАГ» та ін.). Він і сам – один з творців цієї структури, працює там з початку 2000-х, очолюючи компанію «ТехноМодуль».

Олег Альгімонтасович, на відміну від багатьох сучасних бізнес-тренерів, розповідає про речі, перевірені на власному досвіді, адже бізнесом почав займатися ще у 90-х. Тоді разом з друзями-студентами створив компанію «Інекс».

Зараз він – керівник успішної компанії, топ-менеджер, тренер Бізнес-академії практичного менеджменту.

Більше тут: «Гроші заробляють не тільки для того, щоб їх витрачати», – луцький бізнес-тренер Олег Рабочаускас


№ 8 – реформаторка Юлія Сабатюк 

Юлія Сабатюк – одна з найвідоміших в Україні ініціаторів руху за енергоефективність. З її допомогою на Волині з’явилась перша програма підтримки ОСББ, які впроваджують енергоефективні заходи. Згодом вона розповсюдилась чи не на усі українські міста. Також з’явилась державна програма «Теплі кредити», яку розробляли луцькі фахівці. Нещодавно Юлія Сабатюк стала членом наглядової ради державного Фонду енергоефективності. 

Більше тут: «Що б не обіцяли політики, а газ не подешевшає. Потрібно утеплюватись», - Юлія Сабатюк. ІНТЕРВ’Ю


№ 9 – директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк

Протягом двох років він очолює Волинський обласний центр зайнятості. Навіть склав повноваження голови волинського осередку «Блоку Петра Порошенка «Солідарність», аби більше часу присвячувати роботі. 

Намагається максимально покращити якість надання послуг у структурі, шукати роботу швидко та ефективно, створювати нові робочі місця, вивезти зарплати із тіні. 

Ініціативний, має багато планів та проектів на майбутнє.

Більше тут: «Нащо нам йти в Європу? Нам треба її створювати тут», – Роман Романюк


Голосування триватиме протягом тижня. Результати будуть відомі у вівторок 8 січня. Проголосувати можна ТУТ. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (7)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Від сьогодні в Україні зростає «мінімалка»
Наступна новина Відомий луцький ведучий зворушливо освідчився своїй коханій. ФОТО. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини