Підприємці Старого ринку у Луцьку обурені, що їм вимикають світло

Підприємці Старого ринку у Луцьку обурені, що їм вимикають світло

У Луцьку в районі Центрального ринку 17 грудня майже півтори години не було світла. 18 грудня з 9-ї години електропостачання знову мають вимкнути. Тим часом підприємці нарікають, що у них псується продукція.

Про це – у сюжеті Суспільного.

Нагадаємо, у районі «Старого міста» вже другий день ліквідовують аварійну ситуацію водомережі.

«Міг би приїхати начальник і пояснити, чому немає світла і води. Я привезла продукцію, а він мені вимикає світло, щоб я не могла тут торгувати», – обурюється підприємиця Ірина Черкавська.

Інша підприємиця, Надія Чиж, теж не задоволена. «Дуже «добре» працюється. Просто чудово! Ні води, не світла. Обіцяли павільйон не чіпати. Це просто нонсенс. Якщо в кінці дня ми м’ясо не продаємо, то несемо в камери морозильні», – зауважує жінка.

За словами головного інженера облспоживспілки Віктора Голяра, 16 грудня цілий день працівники філії обленерго проводили ремонт кабельної лінії.

«О 5-й вечора приїхав водоканал, як вони сказали, для ремонту свого кабеля, розрили тут частину траншеї і поїхали», – повідомив Віктор Голяр.

Тим часом головний енергетик «Луцькводоканалу» Володимир Неспай заявив, що працівники не можуть проводити роботу під напругою.

«Бачите, там цегла піднята, а під нею кабель йде? Мої хлопці не будуть під напругою копати. Там стоять насоси, які викачують каналізацію. На даний час я дав заявку, що буду тут працювати з 9-ї до 16-ї години», – зазначив посадовець.

Нагадаємо, підприємцям Центрального ринку Луцька міська рада поставила умову переїхати на торговий комплекс «Новий ринок» до 1 лютого. У цьому випадку вони матимуть пільги при оплаті торгового місця. Після 1 лютого міська влада обіцяє вдатися до примусового демонтажу тимчасових споруд та МАФів, що розміщені на території Центрального ринку незаконно.

Ссамі підприємці вважають «Новий ринок» невдалим місцем для торгівлі. Вони впевнені, що покупці туди не підуть.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У «Супернові» – акція на однокімнатні квартири
Наступна новина Вибори у Доросинівській ОТГ. На посаду голови – шестеро кандидатів
Останні новини
Схожі новини