Показали гори сміття, які залишають після себе торговці Старого ринку. ФОТО

Показали гори сміття, які залишають після себе торговці Старого ринку. ФОТО

Про проблеми Центрального (Старого) ринку в Луцьку не говорив лише лінивий. Неодноразово заявляли про необхідність його перенесення: одні – за, інші – проти. Але усі одностайні у тому, що продовжувати діяти у такому стані, як зараз, ринок не може.

Фото сміття і гнилі, які лишилися після робочого дня ринку, опублікувало ІА ВолиньPost.

Не так давно частину Старого ринку віддали комунальному підприємству «Луцькі ринки». Йдеться, зокрема, про земельну ділянку площею 0,59 га на вулиці Глушець, 1 у Луцьку, на яку раніше не продовжили договору оренди Волинській облспоживспілці. Тоді у міській владі запевняли, що таким чином мають намір «припинити бардак» на ринку.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Луцькі ринки прибиратимуть майже за мільйон

Наразі ж у мерії думають, куди б перенести ринок з історичної частини міста. Один із варіантів – вулиця Набережна, інші ж поки не розголошують.

Та поки ці дискусії тривають, торговці Старого ринку щодня продовжують залишати після себе гори мотлоху, серед яких – безліч пластику, паперу, клейонок, тканин, гнилих овочів та фруктів, залишків інших продуктів тощо. Коли ринок залишають люди, усе це розносять птахи та бездомні тварини, для яких Старий ринок – одне з «облюбованих» місць.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Художниця з Волині отримала орден від президента. ВІДЕО
Наступна новина Перший відпочиває: доступно і екзотично – Шрі-Ланка, Занзібар та Арабські Емірати. ФОТО
Останні новини
Схожі новини