Показали, яким буде Театральний майдан у Луцьку після реконструкції

Показали, яким буде Театральний майдан у Луцьку після реконструкції
Проєкт-переможець

Показали проєкт, який переміг на Всеукраїнському закритому архітектурному бліц-конкурсі на кращу концепцію облаштування Театрального майдану в Луцьку. Як запевнили у міській раді, саме він і буде реалізований.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи Луцькради.

Нагадаємо, у вересні в Луцьку оголосили конкурс концепцій облаштування Театрального майдану. На підготовку проєктів архітекторам дали трохи більше місяця. Згодом концепції виставили на вулиці Лесі Українки, а за трохи – оголосили переможців. У результаті перше і третє місце посіли роботи одного об’єднання архітекторів.

Згодом архітектори луцької урбаністичної платформи Ariva Urban заявили, що конкурс проєктів реконструкції Театрального майдану у Луцьку провели з багатьма порушеннями, а результат може не сподобатись жителям міста.

Також зареєстрували петицію із вимогою провести повторно конкурс на визначення проєкту модернізації і реконструкції Театрального майдану.

Як повідомляють у міській раді, виграв проєкт авторського колективу з Луцька Кирилюк Д.І., Нестерук Н.О., Кожина Ю.В., Вітинська О.Г., Костюк О.П. Він і буде реалізований.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «60 % речей в оселях – мотлох», – організаторка простору Галина Веселуха
Наступна новина Інтерв’ю замість корпоративу. Пів дня депутатського «пекла» Вячеслава Рубльова
Останні новини
Схожі новини