Розвідник Сидоров, якого вбили бойовики, написав і заспівав пісню у 2015-му. Відео

Розвідник Сидоров, якого вбили бойовики, написав і заспівав пісню у 2015-му. Відео
Загиблий розвідник Антон Сидоров

У зоні ООС сьогодні, 19 лютого, від осколкового поранення загинув український розвідник Антон Сидоров. 

«...Український розвідник, капітан Антон Сидоров, загинув внаслідок обстрілу з артилерійської зброї, що заборонена мінськими угодами», – сказав сьогодні президент на Мюнхенській конференції. 

Антон Сидоров у 2015 році виступав на фестивалі «Мелодія двох сердець». Там він разом зі своїм побратимом Денисом Парижем виконав пісню «Спите, братья мои. Слова і музику до цієї пісні написав сам же Антон Сидоров. 

«Завмиранням серця слухав зал пісню «Спите, братья мои» у виконанні старшого лейтенанта-розвідника 72-ї механізованої бригади Антона Сидорова та старшого розвідника Дениса Парижа. І не могли стримати сліз навіть деякі чоловіки», – писали у ЗМІ у 2015-му році. 

Довідка: Антон Сидоров, позивний “Варяг” – 1987 року народження, мешкав у місті Новоград-Волинський на Житомирщині. Військовослужбовець 30-ї окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького. Помічник начальника штабу – начальник розвідки 3-го механізованого батальйону 30 омбр (військова частина А0409). На війну пішов у складі 72 омбр одним із перших. ​​

Нагадаємо, у так званих «ДНР» та «ЛНР» проводять масову евакуацію жінок та дітей. Президент США Джо Байден заявив учора, що впевнений у тому, що Росія вже прийняла рішення про вторгнення в Україну. Є ризик, що вони хочуть дійти навіть до Києва. Також учора вибухнув газопровід «Дружба», що в Луганську. Але українська розвідка попереджала, що бойовики замінували низку об'єктів соціальної інфраструктури й у Донецьку. Також відомо, що ватажки бойовиків оголосили загальну мобілізацію в ОРДЛО. Зранку 19 лютого повідомили про загибель українського військового, він загинув від осколкового поранення. Також повідомили про двох поранених рятувальників і обстріл Щастя. Згодом же повідомили про ще одного загиблого та надали перелік населених пунктів, де були обстріли бойовиків 19 лютого станом на 17:00.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Росія готує в ОРДЛО теракти, аби мати привід для вторгнення в Україну, – ЗСУ
Наступна новина В Україні за добу виявили 17 448 хворих на коронавірус. Одужало – 11 963
Останні новини
Схожі новини