«Тварини все ще хворіють, страждають і помирають», - луцька журналістка про КП «Ласку»

«Тварини все ще хворіють, страждають і помирають», - луцька журналістка про КП «Ласку»
Джерело фото - Твоє Місто

Луцька журналістка Людмила Роспопа обурилася тим, що нинішня очільниця КП «Ласки»  Наталія Рудь не має конкретного плану, куди рухатися підприємству.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

«Пам'ятаю пані нинішню очільницю «Ласки» ще коли вона разом із зоозахисниками приходила кричати, як все погано в КП. Тварини брудні, хворі, їдять власне лайно, помирають, і трупи їхні зберігають у холодильнику з ковбасами. 
Потім ера Дани скінчилася, і пані нинішня очільниця прийшла до влади. Сьогодні я була на КП. Підметено. Пострижений газон. А тварини все ще хворіють, страждають і помирають. Скоро зима, а на території підприємства нема жодного утепленого приміщення. Скоро зима, а пані нинішня очільниця досі не має конкретного плану, куди рухатися підприємству. Два місяці пані нинішня очільниця розбирається з паперами. 
ЗООЗАХИСНИКИ! Чому ж ви зараз не кричите? Де ви всі зараз, коли треба допомога погодувати кошенят і цуценят, які часто самі ще їсти не можуть, і живуть всього кілька днів після того, як потрпляють на «Ласку»?
Я кажу це не як журналістка, а як людина, яка була на «Ласці» раніше. Пані Наталіє, ви ж розумієте, що очікування від вас дуже великі? Пані Наталіє, де ваш конкретний план?

Випереджаючи коментарі типу «ви бачили, що там було раніше?». Бачила. І знаю, що було так само, як і зараз. В цьому, власне, і проблема. 
Випереджаючи звинувачення у підтримці попереднього керівництва і Дани. Не підримую.

Підсумок цього безмежно злого і безкінечно довгого допису: люди, не беріться за щось, не маючи уявлення, що з цим всім робити», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, директор підприємства Наталія Рудь раніше у коментарі «Першому» розповіла, що умови на луцькому комунальному підприємстві є незадовільними для утримування тварин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцькій «Ласці» планують дати додаткові гроші – на зарплати працівникам


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Танцюй серцем. П’ять історій з «Осіннього балу» в Луцьку
Наступна новина Козацька воля: на Волині тривають військові навчання. ФОТО
Останні новини
Схожі новини