У Луцьку на Дубнівській, де сталася смертельна аварія, просять встановити «лежачого поліцейського»

У Луцьку на Дубнівській, де сталася смертельна аварія, просять встановити «лежачого поліцейського»
Фото ілюстративне

Лучани просять встановити дорожнє обладнання «лежачий поліцейський» на вулиці Дубнівській на ділянці від КП «Луцькводоканал» до залізничного переїзду.

Відповідну петицію зареєстрував Кирило Холодюк 7 вересня.

«Оскільки ділянка дороги дозволяє швидку їзду, автомобілі часто порушують встановлену норму не більше 50 км/год в місті. Це дуже часто призводить до трагічних наслідків. Поруч знаходиться ліцей і дитячий садочок.

Дорослим і дітям часто доводиться довго очікувати, поки автомобілі пригальмують і пропустять їх. На цій ділянці дороги дуже часто трапляються ДТП, а також здійснюються наїзди на пішоходів і тварин. Просимо вас подбати про життя наших дітей», – йдеться у петиції.

Нагадаємо, у суботу, 5 вересня, тут збили на смерть дитину, яка переходила дорогу по пішохідному переході. У понеділок, 7 вересня, люди влаштували мітинг, вимагаючи встановити біля школи №28 світлофор.

8 вересня під час позачергового засідання виконавчого комітету Луцької міської ради вирішили ліквідувати зупинку громадського транспорту «Правознавчий ліцей». Також пообіцяли, що на цій ділянці буде встановлено світлофор і облаштовано острівець безпеки.

Станом на 14-ту годину 8 вересня петиція набрала 25 голосів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Нововідкриті підземелля в Луцьку. Що нового знайшли? Коли сюди пустять відвідувачів?
Наступна новина Біля Луцька УПЦ МП будуватиме церкву
Останні новини
Схожі новини