Всі на аналізи: 10 фактів про батл Зеленського і Порошенка

Всі на аналізи: 10 фактів про батл Зеленського і Порошенка
Петро Порошенко і Володимир Зеленський здали аналізи в різних місцях

Після оголошення результатів екзит-полів першого туру президентських виборів 31 березня Петро Порошенко викликав Володимира Зеленського на дебати. За три дні, 3 квітня, останній записав відеозвернення, в якому підтвердив готовність прийти на дискусію, але за умови, що обидва кандидати здадуть аналізи на вміст алкоголю і наркотиків. 5 квітня політики пройшли обстеження. Кілька фактів про те, як це було.

  1. В.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун повідомила, що більшість наркотиків з крові виводяться максимум за 24 години, барбітурати – за 48 годин. Натомість у волоссі і нігтях залишаються кілька місяців.
  1. Порошенко здав кров, сечу і волосся у медпункті НСК «Олімпійський». За його словами, дослідження проводять чотири різні лабораторії. Він сказав, що не знає, які саме.
  1. Перші результати крові показали, що в крові Порошенка немає психоактивних речовин. Результати дослідження волосся будуть за два тижні.
  1. Володимир Зеленський відмовився здавати кров в НСК «Олімпійський», бо це державний заклад, підпорядкований Міністерству охорони здоров’я. Воно «непогано підтримує діючу владу», заявив спікер штабу Зеленського Дмитро Разумков.
  1. Володимир Зеленський обрав приватний медичний центр «Євролаб».
  1. Президент і засновник медцентру – підприємець з подвійним російським та українським громадянством Андрій Пальчевський. Він був заступником міністра молоді та спорту Рафіля Сафіуліна за часів Януковича.
  1. Андрій Пальчевський відкрито підтримував Зеленського в ефірі телеканалів «Наш» та «112 канал». У березні був гостем на російському ток-шоу «60 хвилин» зі скандальною ведучою Ольгою Скабєєвою.
  1. Володимир Зеленський здав на аналіз лише кров. «Якщо треба буде ще щось, здамо», - сказав він журналістам на брифінгу. Результати аналізу обіцяють оприлюднити за три дні.
  2. Кров у Володимира Зеленського взяв масажист і лікар загальної гігієни «Євролабу» Владислав Кірякулов. Він – колишній учасник українського кулінарного шоу «Мастершеф». Також чоловік знімався у масовці серіалу «Свати», продюсером якого був Володимир Зеленський.
  3. Петра Порошенка неодноразово називали алкоголіком російські та проросійські ЗМІ. Зокрема, у 2015 році російські видання поширили інформацію, начебто Президента п’яним зняли з рейсу Київ-Москва. Вони посилались на журналістку радіостанції WDR5 Христину Нагель, але редакція спростувала цю інформацію. Володимира Зеленського натомість обізвали наркоманом активісти, які перешкоджали концерту «95 кварталу» у Львові у лютому 2019 року. Актор цю інформацію заперечив і запропонував разом пройти експертизу. Відповіді на це від активістів він не отримав.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку люди  розчаровані опозицією більше, ніж владою. БЛОГ
Наступна новина Відомий ведучий Дмитро Комаров прилетів на аеродром біля Луцька. Встановлює рекорд України. ФОТО
Останні новини
Схожі новини