У травні Україну «накриють» сильні магнітні бурі: дати

У травні Україну «накриють» сильні магнітні бурі: дати

Орієнтовно потужна хвиля магнітних бурь очікується у середині травня.

Як пише УНІАН, у першій декаді місяця очікується декілька незначних коливань, а от у середині травня на Україну чекає серйозне випробування у вигляді потужної магнітної бурі.

Коливання очікуються 6,8,9,10,18 травня.

Під час магнітних бур і серйозних геомагнітних коливань чутливі до них люди часто відчувають головні болі, безсоння, порушення роботи серцево-судинної системи, загострення хронічних захворювань, зниження працездатності, занепад сил, підвищення адреналіну в крові, стреси і депресії.

Реакція організму на магнітні бурі у кожної людини різна. Вчені досі не знайшли точної відповіді на запитання, чому сонячна активність може сильно впливати на наш організм.

Вважається, що причиною поганого самопочуття людини може бути стан його здоров'я на цей момент. Здорові чи хворі, в якому стані наш імунітет, страждаємо ми від депресії чи інших психічних розладів – всі ці фактори впливають на те, як ми перенесемо чергову магнітну бурю.

Вважається, що лише 10% людства по-справжньому страждає від надмірної сонячної активності, а решта 90% придумують собі симптоми і вірять в них.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Курс валют на 2 травня: долар подешевшав, євро різко обвалилося в ціні
Наступна новина Перший на кухні: як приготувати дорадо на грилі. ФОТО
Останні новини
Схожі новини