Вагітність змінила моє тіло: 21-річна Кайлі Дженнер зізналася у проблемах після народження дочки

Вагітність змінила моє тіло: 21-річна Кайлі Дженнер зізналася у проблемах після народження дочки

Світська левиця та щаслива матуся Кайлі Дженнер зізналася, що після народження дитини її життя кардинально змінилося: інші погляди, вподобання, а також фігура.

Кайлі розповіла в інтерв'ю британському виданню Glamour, що насправді такі зміни з її тілом не турбують дівчину.

Читайте також: Блогерка з Луцька стала мамою

«Вагітність повністю змінила моє тіло в молодому віці, але мені справді все одно», – зізналася Кайлі Дженнер.

Раніше дівчина більше скаржилася на зміни у фігурі: "Мої груди стали в три рази більше, і це не може не турбувати. У мене з'явилися розтяжки. Живіт, талія, стегна – все збільшилося".

Однак зараз Кайлі Дженнер більше приділяє увазі своїй дочці і роботі. 21-річна зірка зізналася, що мріє передати дочці Стормі свій бренд, який приносить мільйонний дохід.

«Я багато працюю для Стормі, щоб передати їй в майбутньому Kylie Cosmetics. Якщо її ця справа зацікавить, буде просто чудово! Бізнес дав мені мету. Я люблю працювати, тому що моя мама навчила нас так ставитися до праці. Мені подобається творити, завантажувати голову, придумувати нове для розвитку», – наголосила знаменитість.

Читайте також: 17-річна дівчина народила трійню

Нагадаємо, Кайлі Дженнер народила доньку 1 лютого 2018 року від коханого Тревіса Скотта. Дівчинці знаменитість дала незвичне ім'я – Стормі. Спершу модель приховувала інформацію, що очікує на появу дитини, але згодом ЗМІ таки дізнались про поповнення в сім'ї Кардашянів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Екс-капітан «Волині» гратиме за «Олімпік»
Наступна новина Музикант із Луцька знайшов черв’яка в цукерці. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини