«Ви нам подали фількіну грамоту!» - депутат Столяр до Товариства мисливців і рибалок Волині

«Ви нам подали фількіну грамоту!» - депутат Столяр до Товариства мисливців і рибалок Волині
На фото - Василь Столяр (скріншот з відеосюжету)

Депутати Волинської обласної ради вважають, що Товариство мисливців та рибалок надумано збільшує кількість дичини у лісах, аби виманити побільше квитків на полювання.

Про це депутат Василь Столяр розповів на засіданні комісії Волинської обласної ради з питань екології, йдеться у сюжеті «Сфера-ТВ».

«Лося – 82 голови, оленя благородного – 51, оленя плямистого – 7, козулі – 1730, кабана – 405, і найцікавіше – зайця-русака 23 990. От скажіть мені: де можна побачити стільки зайців?» – запитав він у голови Волинської організації УТМР Андрія Дмитрука

У відповідь він пояснив, що це дані за січень 2017 року, оскільки свіжі показники не змогли погодити у всіх інстанціях.

Також Андрій Дмитрук додав, що цьогоріч на Волині відстрілювали диких кабанів і такої великої кількості цієї тварини у області вже немає. Також число дикого кабана зменшилось від африканської чуми свиней у Любомльському районі.

Зрештою, члени комісії взяли звіт до уваги, та запевнили, що це так зване «останнє попередження». До наступного разу  Андрій Дмитрук повинен привести усі цифри у відповідність.

Читати також: Як волинські лісівники «полюють» на мисливців-порушників. ВІДЕО

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Володимирі встановили новорічну ялинку
Наступна новина У Києві тисячі вірян вийшли підтримати Об'єднавчий собор. ФОТО. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини