Волинські митники вилучили у чоловіка сотню ножів, які він хотів привезти в Україну

Волинські митники вилучили у чоловіка сотню ножів, які він хотів привезти в Україну
Фото Волинської митниці

Волинські митники вилучили в чоловіка сотню ножів, які він планував привезти в Україну. Товар їхав з Естонії, а отримати його мав чернігівський підприємець. 

Про це 20-го червня повідомила Волинська митниця у своєму Facebook. 

Сотню ножів торгової марки «Glock», що мають ознаки холодної зброї, українець намагався ввезти на території держави через митний пост «Ягодин». 

«Волинські митники виявили їх під час проведення огляду збірного вантажу, який переміщували «червоним коридором». Товар слідував з Естонії, отримати його планував чернігівський ФОП», – йдеться у повідомленні. 

Фото Волинської митниці

Усі 100 ножів тимчасово вилучили, їх скерують на експертизу.

До правоохоронних органів митники надіслали повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки злочину, попередньо кваліфікованого за ст. 263 ККУ (незаконне поводження зі зброєю).

Нагадаємо, раніше Волинська митниця передала до Державного сховища дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння 15,6 кг золота, вилученого на митному посту «Ягодин».

Його вартість оцінили у 20,5 мільйонів гривень. Дорогоцінні метали раніше знайшли в службовому автомобілі співробітників посольства України в Польщі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині у ДТП між двома автомобілями постраждало двоє жінок
Наступна новина На Ковельщині у водоймі втонув чоловік
Останні новини
Схожі новини