«Раніше треба було думати»: співачка з Волині Тетяна Власова про скандал навколо MARUV

«Раніше треба було думати»: співачка з Волині Тетяна Власова про скандал навколо MARUV
Співачка Тетяна Власова

Співачка MARUV перемогла на Національному відборі на Євробачення. Але коли з’ясувалося, що вона не один раз виступала в Росії – розгорівся скандал. Їй навіть поставили ультиматум: або гастролі в Росії, або Євробачення. В результаті після перемовин з НСТУ співачка вирішила таки не брати участі у конкурсі.

Виконавиця з Волині, солістка гурту VLASNA Тетяна Власова розповіла Першому, що вона думає про  MARUV і скандал навколо неї. 

ПРО ВИСТУП MARUV НА НАЦВІДБОРІ

Це не мій виступ, не моя виконавиця. Хоча це трендова, сучасна і зроблена за всіма правилами сучасності крута штука. Щодо самого виступу, я думаю, він ще буде перероблятись десять разів, вона сама про це говорила.

Я не дуже люблю механічні виступи, коли на 10-й секунді підняти голову, на 15-й сісти на землю і чимось покрутити. Це все було відточено, але якоїсь щирості та душі було мало.

Не можу сказати, що я була в шоці від виступу, але я розумію тих, які кажуть, що це круто.

ПРО ТЕ, ЧИ МАЄ ПРАВО УКРАЇНСЬКИЙ АРТИСТ ВИСТУПАТИ У РОСІЇ

Як будь-якій нормальній людині та громадянці своєї країни, мені хотілося б, щоб на Євробачення їхала людина, яка має чітку проукраїнську позицію.Це все-таки великий майданчик, це увага світу, багато медіа… Цим потрібно користуватись. І у наш час це потрібно робити.

Читати також: Про співачку MARUV і скандал на Євробаченні. ПРОСТІ ПИТАННЯ

Втім, це треба враховувати заздалегідь. А не тоді, коли і люди, і журі за неї вже проголосували. А тепер, мовляв, давайте винесемо договір і будемо думати. Треба було думати раніше. Хоча б тому, що зрозуміло: в нашому суспільстві зараз загострено сприймають такі речі, як гастролі «наших» в Росії. 

ПРО ТЕ, КОГО ТЕТЯНА ВЛАСОВА ПІДТРИМУВАЛА НА ЄВРОБАЧЕННІ

Мені здається, минулого року було сильніше. Чи то цього року не було якогось очевидного фаворита… Так, щоб хтось вийшов і всі сказали: «ось, це він, стовідсотково буде величезний відрив!» – такого враження у мене не було.

Я у фіналі голосувала за Brunettes Shoot Blondes, бо вони мені найближчі. Хоча я розуміла, що це для Євробачення трішки середнячок. Але ця музика найбільш близька мені: такий виважений, класний, концептуальний номер. Мені сподобалося.

Читати також: «Мене теж кликали в Росію, але...» – Галина Конах про MARUV і Євробачення


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Маленька історія про Степановича». Зустріч лідерів команди Гриценка з волонтерами в Луцьку. ФОТО
Наступна новина У Луцьку з'явиться новий хостел
Останні новини
Схожі новини