Якість чи ціна: що змінилося після підняття вартості проїзду у луцьких маршрутках. ВІДЕО

Якість чи ціна: що змінилося після підняття вартості проїзду у луцьких маршрутках. ВІДЕО

З 25 травня лучани платять за проїзд у міських маршрутках – 5 гривень. Таке рішення підтримала більшість членів виконкому Луцькради, зважаючи на прохання перевізників, які переконують, що працюють у збиток.

Аби мотивувати їх покращувати якість перевезення, депутати підписали з транспортниками меморандум про співпрацю, – йдеться у сюжеті 12 каналу

Документ передбачає щорічне оновлення 10% рухомого складу, обов’язкове озвучування зупинкок, дотримуватися графіків руху, слідкувати за чистотою у транспорті, поведінкою водіїв і не тільки.

Але лучани кажуть, що не відчувають жодних змін.

Не покращилась ситуація і з дотриманням графіків.

Читати також: «У 5 гривень входить й адреналіновий стрес для пасажирів», - у Луцьку скаржаться на маршрутки

До прикладу, мешканці мікрорайону Вишків скаржаться, що їм довелося чекати маршрутку майже годину. Самі ж водії коментувати ситуацію відмовляються. Але перевізники й далі запевняють, що роботу над поліпшенням умов проводять і нагадують, що водії не такі погані, якими їх вважають.

Перевізник запевнив, що над покращенням умов активно працюють. Каже, що у машинах вже проводять капітальний ремонт кузовів, повністю оновлюють салон та замінюють агрегати. Але для такої масштабної роботи потрібен час.

Нагадаємо, раніше писали, що водій маршруту № 251 у Луцьку не хотів віддавати школярам решту за проїзд. А з луцької маршрутки № 4 водій хотів висадити пасажирку на милицях

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Повідомили, скільки на Волині «заробили» на туристичному зборі
Наступна новина Змінили вартість оренди землі на Центральному ринку Луцька
Останні новини
Схожі новини