Зеленський маніпулює несвідомими громадянами, - луцький політолог Михайло Наход

Зеленський маніпулює несвідомими громадянами, - луцький політолог Михайло Наход

Луцький політолог Михайло Наход вважає, що участь Володимира Зеленського у виборах Президента – це «політична авантюра».

«Керувати країною, яка перебуває у стані війни, це далеко не те саме, що керувати студією Квартал 95 чи навіть цілим телеканалом», – написав політолог на своїй сторінці у Фейсбук.

«Хороший актор та менеджер без політичного та управлінського досвіду в державному управлінні може бути хорошим президентом лише в кіно. А бажання зіграти на зневірі і розчаруванні людей владою за допомогою доступу до рейтингового телеканалу та популярного телесеріалу розцінюю виключно як маніпуляцію несвідомими громадянами», – висловився він.

Також він назвав виступ Зеленського на телеканалі 1+1 в новорічну ніч «невдалим жартом».

Нагадаємо, про рішення брати участь у виборах президента України Володимир Зеленський заявив у новорічну ніч під час звернення до громадян на телеканалі 1+1.

«Нехай збирає команду і йде в парламент. Нехай там доводить, що він може бути ефективним політичним лідером незалежним від олігархів. А далі час покаже чи він зможе стати дійсно «слугою народу», – підсумував він.

Ця заява спровокувала бурхливе обговорення у соцмережах.

Читати також: Зеленський вже оголосив «набір у команду». Йдеться в тому числі про збір грошей. ВІДЕО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Польща закрила пішохідний пункт пропуску з Україною
Наступна новина У Луцьку посеред вулиці залишили непродані сосни
Останні новини
Схожі новини