Зеленський «заселфився» біля сміттєзвалища у Брищі і калюж на аеродромі. Що не показали президентові

Зеленський «заселфився» біля сміттєзвалища у Брищі і калюж на аеродромі. Що не показали президентові
«Селфі» президента на фоні сміттєзвалища у Брищі (колаж «Сили правди»)

Центр журналістських розслідувань «Сила правди» зробив підбірку фото проблемних місць Луцька і Волині, яких не показали президентові Володимирові Зеленському під час його візиту в регіон. 

Колажі фото із такими проблемними місцями, на фоні яких нібито «заселфився» глава держави, оприлюднили на сторінці «Сили правди» у фейсбуці.

«Ми вважаємо, що для Президента України Володимира Зеленського та представників Офіс Президента України на Волині організували дуже стерильний візит. Показали все хороше і змовчали про проблеми регіону.

Не знаємо, хто в цьому винен – чи Волинська обласна державна адміністрація, чи Офіс Президента України, – але вважаємо, що це несправедливо», – пишуть журналісти центру.

Підпишись на Telegram сайту, який зараз читаєш. Без спаму, тільки важливе! Підписатися

«Ми вирішили самі трохи повозити Володимира Олександровича і показати йому проблемні місця Луцька і Волині. Він люб'язно скрізь заселфився», – напівжартома зауважують у дописі.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський побував на Волині 9 липня.

«Володимир Олександрович пропустив такі захоплюючі події в Луцьку у лютому 2020 року. Ми вирішили йому нагадати. Тоді підрядники, найняті департаментом муніципальної варти Луцька зухвало розтрощили кілька торгових рядів на Центральному ринку Луцька називаючи це законним демонтажем. Досі нікого не покарали», – йдеться у підписі до фото.

«Так співпало, що якраз напередодні візиту президента військовим наказали віниками вимітати воду з калюж у військовій частині на аеродромі, куди мав прилетіти Зеленський», – написала «Сила правди».

«Володимиру Зеленському в замку Любарта розповіли про цікавий екскурсійний маршрут, зокрема до села Павлівка Іваничівського району, де розташований Павлівський пивзавод.

На жаль, президенту не розповіли про дорогу, яка з'єднує Павлівку і сусідній райцентр на Львівщині – місто Сокаль. Ми показали», – пишуть далі.

«Луцьке сміттєзвалище у селі Брище переповнене удвічі. Місцева влада дуже слабо намагається вирішувати це питання. Показали Володимиру Олександровичу цей важливий об'єкт».

«Роками ділянка на Кафедральній, 13 у Луцьку, прямо біля Луцького замку, стоїть занедбаною. Там археологи виявили унікальні підвальні підземелля, які можна було б зберегти для наступних поколінь, але місцевий забудовник хоче звести на цьому місці триповерховий будинок».

«Ще один об'єкт в Старому Луцьку - парковка, яку за п'ять років так і не запустили».

«В'їзд на Площу Ринок Луцька. Туристичний об'єкт».

«Пам'ятка місцевого значення 18 століття, прямо під мурами Луцького замку на вулиці Плитниці, 7. Президент в захваті».

«Заклопотаний Володимир Олександрович, на жаль, так і не зміг обійти Луцький замок. Так би побачив захоплюючі краєвиди і рідкісні види рослин, які роками ростуть на його схилах. І ніхто їм не може дати ради. Ми йому показали».

«Майбутнє будівництво в охоронній зоні історичної частини Луцька, яке невдовзі може розпочатися на Ковельській, 17. Що там з'явиться - знає мабуть тільки власник ділянки) Поки ж туди вже тривалий час вивозять будівельне сміття і вимощують з'їзд».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Доїдуть всі: влада обіцяє аж 17 нових маршруток до Нового ринку у Луцьку
Наступна новина На Волині один з найвищих показників колективного імунітету до COVID-19, – дані лабораторії
Останні новини
Схожі новини