Депутата Волиньради зі «Слуги народу» включили до комісії з відбору проєктів ДФРР

Депутата Волиньради  зі «Слуги народу» включили до комісії з відбору проєктів ДФРР
Нардеп Валерій Стернійчук та лідер фракції «Слуга народу» у Волиньраді Ігор Лісовський

Голова Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко увів депутата Волиньради Ігоря Лісовського до складу регіональної комісії з відбору проєктів, які фінансуватимуться коштом Державного фонду регіонального розвитку. 

Відповідне розпорядження Юрій Погуляйко підписав 25 січня. 

«Унести зміни до складу регіональної комісії з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм та проєктів та проєктів-переможців «Всеукраїнського громадського бюджету», що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації від 15 грудня 2020 року № 746, увівши членом регіональної комісії ЛІСОВСЬКОГО Ігоря Миколайовича, депутата обласної ради (за згодою)», – йдеться в документі, опублікованому на сайті Волинської ОДА. 

Ігор Лісовський очолює фракцію «Слуга народу» у Волинській обласній раді, член постійної комісії з питань екології облради, керівник фінансово-інвестиційної компанії «Патріот». 

Ще недавно Юрій Погуляйко публічно дорікав депутатам фракції «Слуга народу» за те, що не висунули свого претендента на посаду заступника  голови облради, як і в тому, що керінвництво волинської «Слуги народу» лобіює свого претендента на посаду голови ОДА. Під час голосування за висловлення недовіри голові Волинської ОДА Ігор Лісовський стверджував, що підтримав Юрій Погуляйка, тому що «він - представник президента на Волині, а ми пропрезидентська партія». 

Нагадаємо, після голосування за недовіру з комісії з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм та проєктів-переможців «Всеукраїнського громадського бюджету», що можуть реалізовуватися коштом ДФРР, виключили голову Волинської обласної ради Григорія Недопада

Читайте, хто ще входить до регіональної комісії з відбору проєктів на фінансування ДФРР на Волині. 

Наразі на фінансування коштом ДФРР претендує три так званих перехідних об’єкти (які будувалися минулого року) та три нові. З переліку перехідних у Мінрегіонбуді виключили школу в селищі Головне, що загрожує об’єкту стати довгобудом. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Польщі таки набула чинності заборона на аборти, незважаючи на масові протести
Наступна новина Розмитнення «євроблях»: депутати запропонували нову схему
Останні новини
Схожі новини