Хроніка пригод Луцька і Волині. Четвер, 23 травня. ФОТО. ВІДЕО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Четвер, 23 травня. ФОТО. ВІДЕО
Авто збило жінку, яка переходила дорогу із двома дітьми (фото - ІА ВолиньPost)

Авто наїхало на маму із двома дітьми. Пенсіонерка віддала невідомим шахраям 50 тисяч гривень. Дві жінки нахабно вдерлися у помешкання бабусі й хотіли її пограбувати... Про це та інше – у сьогоднішній добірці пригод.

Велосипедиста збило авто – чоловік у лікарні

У селищі Турійськ 22 травня Volkswagen Golf збив велосипедиста. За кермом автомобіля був 25-річний житель Володимира-Волинського. Водій наїхав на велосипедиста, 33-річного жителя Турійського району, який рухався збоку дороги у попутному напрямку. Велосипедист отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у відділення хірургії районної лікарні. 

Авто наїхало на жінку із двома дітьми

У Луцьку на вулиці Винниченка автомобіль збив жінку, яка переходила дорогу з двома дітьми, одне з яких – у візочку. Подія сталася приблизно о 18-й годині 23 травня на пішохідному переході. За попередньою інформацією, діти внаслідок інциденту не постраждали, але дуже перелякалися. На місці працювали медики та патрульна поліція.  

Авто переїхало паркувальника

На луцькому авторинку, що на вулиці Єршова, автівка переїхала паркувальника. Водій наїхав на паркувальника, який не давав йому проїхати. У потерпілого – два переломи на лівій нозі. На місці події працювали патрульні, медики та слідчо-оперативна група. 

Відомо, хто втопився у відстійнику

Встановили особу чоловіка, який втопився у відстійну біля Луцька. Це – 47-річний мешканець села Городок. Нагадаємо, 22 травня труп чоловіка виявили у відстійнику на території комунального підприємства «Луцькводоканал». Повідомляють, що на тілі численні ушкодження. Його направили на судово-медичну експертизу. Розпочали досудове розслідування за ст.. 115 КК України (умисне вбивство).

Чоловік відповість за те, що збрехав поліції

Горохівські слідчі повідомили про підозру 46-річному жителю району, який у кінці квітня поскаржився місцевим правоохоронцям, що його пограбували. За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження. У ході досудового розслідування з’ясували, що потерпілий надав слідству неправдиві покази, а факт пограбування не підтвердився. Відтак до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесли відомості про завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину та завідомо неправдиве показання. Тепер волинянину загрожує позбавлення волі на термін до двох років.

На волинянина, який хотів дати хабар патрульним, завели кримінал

Щоб уникнути адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху, 21-річний житель Маневицького району волинянин запропонував поліцейському 2 тисячі гривень хабара. Нагадаємо, інцидент стався 22 травня на вулиці Ковельській у Луцьку. За цим фактом відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Санкція відповідної статті передбачає штраф від 8 тис. 5 грн до 12 тис. 750 грн, або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк зі спеціальною конфіскацією.

У трьох волинян знайшли зброю

У 41-річного жителя села Четвертня Маневицького району поліція вилучила малокаліберну гвинтівку «ТОЗ-8» калібру 5,6 мм. А у 45-річного мешканця Любешівського району під час поверхневого огляду правоохоронці виявили та вилучили саморобний пристрій кустарного виробництва та 13 патронів калібру 5,6 мм. Також у Шацькому районі поліцейські за місцем проживання 56-річного жителя в результаті санкціонованого обшуку вилучили вогнепальну зброю кустарного виробництва невстановленого зразка. Усю вилучену зброю направили на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

 

Шахрай-рецидивіст видурив у чоловіка велосипед

У Ковелі на бульварі Лесі Українки у 43-річного мешканця району візуально знайомий йому чоловік попросив позичити велосипед, однак власнику його не повернув. Вартість двоколісного транспортного засобу – 4,5 тис. грн. Поліцейські встановили особу правопорушника: це раніше судимий 32-річний житель Ковеля. За фактом шахрайства слідчі розпочали кримінальне провадження.

Пенсіонерка віддала шахраям понад 50 тисяч гривень

Пенсіонерка віддала шахраям понад 50 тисяч гривень, бажаючи відкупити доньку від кримінальної відповідальності.  22 травня 2019 року 75-річна мешканка одного з сіл Локачинського району перерахувала зловмисникам понад 50 тис. грн, бажаючи залагодити ситуацію з потерпілими від злочину, який нібито вчинила її донька. Жінці подзвонили «із поліції» та повідомили прикру новину. І тут же заспокоїли, що і з потерпілими, і з правоохоронцями усе можна владнати за гроші. Пенсіонерка погодилася й залишилася без своїх заощаджень.

Зняли на відео, як дві жінки хотіли пограбувати бабусю

У селі Крухиничі Локачинського району двоє жінок хотіли пограбувати помешкання бабусі. Люди зафіксували та виклали у соцмережу відео, де видно, як жінки нишпорять господарськими приміщеннями та заглядають в хату. Поліцейські дізналися про цю подію із соцмереж, оскільки їх про злочин ніхто не повідомляв. Правоохоронці, які виїхали на місце події, з’ясували, що літня жінка, яка є власницею будинку, та її донька з сім’єю від дій «героїнь» відео не постраждали. Зараз у селі працює група реагування патрульної поліції. Встановлюють особи двох жінок, які зафіксовані на відео. Правоохоронці просять волинянин, яким відома будь-яка інформація про цих людей, повідомити на лінію «102». 
 

Підготовлено за матеріалами інтернет-видань УННІА ВолиньPost, прес-служб ГУ Нацполіції України у Волинській області, прокуратури Волинської області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скільки коштує доставка квітів у Луцьку
Наступна новина Волинянин обставив хату сотнями дерев'яних скульптур
Останні новини
Схожі новини