Хроніка пригод Луцька і Волині. Неділя, 18 серпня

Хроніка пригод Луцька і Волині. Неділя, 18 серпня
У Луцьку шукали 4-річну дитину (фото Патрульної поліції)

Зникнення 4-річного хлопчика у Луцьку, аварія вантажівки і мотоцикла, пожежа у готелі на Світязі… Про ці та інші пригоди «Першому» стало відомо у неділю, 18 серпня.

Аварія за участю мотоцикла та вантажівки

У селі Дерно Ківерцівського району 18 серпня трапилася аварія за участю мотоцикла та вантажівки. Відео з кадрами ДПТ опублікували у мережі Facebook. Відомо, що водій двоколісного транспортного засобу – 22-річний житель Ківерцівського району. Чоловік – живий, ймовірно, не впорався з керуванням. Водій вантажівки – житель Маневицького району. Відомості слідчі внесуть до реєстру досудових розслідувань.

 

Загубився 4-річний хлопчик

Увечері 17 серпня у Луцьку патрульні розшукали загублену 4-річну дитину. «Здавалося, що ми поставили на вуха півміста. Та й загалом для мене вся ця подія пробігла, як одна мить. Думали лише про одне: якнайшвидше знайти дитину», – емоційно розповідає про виклик патрульний поліцейський 4 роти Роман. Повідомлення про зникнення хлопчика екіпажі отримали близько 21-ї години. Стурбована мати розповіла, що гуляла з сином у дворах проспекту Соборності, аж раптом втратила його з виду. Повідомила, що той любить машини, тож міг заблукати поміж припаркованих автомобілів, але разом з тим боїться темряви, тож знайти його потрібно якнайшвидше. На місце одразу прибули 2 екіпажі патрульних. Робили все дуже швидко: опитували перехожих, передали орієнтування таксистам та наряду «Самооборони», навіть залучили інших дітей на пошуки. «Оглядали сантиметр за сантиметром, заглядали в кожен під’їзд», – додає Роман.

Менш ніж за годину охорона одного з торгово-розважальних центрів повідомила, що помітила на камерах спостереження дитину, яка підходила по орієнтуванню. Командир з матір’ю негайно прибули туди, де в дитячій зоні виявили цілим і неушкодженим хлопця.

Покарали школярів, які напали на вчителя

Двох одинадцятикласників за рішенням Маневицького районного суду засудили до двох років умовного терміну за напад, побиття та пограбування вчителя. Інцидент трапився у жовтні минулого року. Обидва хлопці – учні Луцької вечірньої школи. Близько 15-ї години, змовившись, вони напали на вчителя школи у селі Озеро Ківерцівського району. Хлопці побили вчителя, який отримав струс головного мозку, закритий перелом кісток носа без зміщення, садну. Зловмисники забрали в чоловіка сумку, де було кілька сотень гривень, мобільний телефон та дрібна техніка. П’яними неповнолітні нападники не були. У суді вину визнали та розкаювалися, а учитель просив не призначати їм реальний термін.

Водійка двічі в’їхала у бордюр і ледь не збила дітей

Увечері 18 серпня у Луцьку патрульні вгамувати жінку, яка на своєму автомобілі двічі в’їхала у бордюр та ледь не збила дітей. Як розповідають очевидці події, водійка Mercedes E-класу протаранила декілька автомобілів поблизу супермаркету «АВС». У соцмережі розповідають, що перехожі відібрали у водійки ключі від автомобіля, а вона після того замкнулася в автомобілі та відмовлялася виходити. Разом із жінкою в автомобілі було двоє дітей, але патрульним вдалося визволити їх. Зі слів очевидців, водійка відмовилася від проходження тесту на вміст алкоголю. 
Як повідомили у патрульній поліції, на жінку оформили постанову згідно з частиною 1 статті 130 КУпАП (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

Чи була пожежа у готелі?

За інформацією ЗМІ, у готелі в селі Світязь Шацького району на вулиці Набережній, 4, спалахнула пожежа. Помітили сильний дим у підвальному приміщенні, мешканців готелю евакуювали, на місце події прибули швидкі, ДСНС та слідчо-оперативна група. Зазначають, що ймовірною причиною загоряння стали перебої в роботі електрощитка.

Тим часом у поліції кажуть, що ця інформація неправдива. За словами правоохоронців, станом на 17:00 жодного повідомлення щодо пожежі у готелях чи інших розважальних закладах у Шацькому районі до поліції Волині не надійшло.

Стрілянина на автозаправці

На автозаправці «UPG», що на вулиці Левадній в селі Зміїнець Луцького району, стріляли. Відбулася сутичка в ніч на неділю, 18 серпня.
За словами свідка, на території автозаправки між двома чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку. У суперечку втрутився третій та відразу почав стрілянину. Одному з учасників бійки прострелили ногу. 

Підготовлено за матеріалами видань ІА Конкурент, ІА Волинські Новини, ІА ВолиньPost, Волинь24, пресслужби Патрульної поліції Волинської області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хроніка пригод Луцька і Волині. Субота, 17 серпня
Наступна новина Відчуй себе, як вдома: «Атлант» втілив перший унікальний проєкт ландшафтного дизайну
Останні новини
Схожі новини