Хроніка пригод Луцька і Волині. Субота, 17 серпня

Хроніка пригод Луцька і Волині. Субота, 17 серпня

На Волині затримали прокурора, який брав хабарі талонами на пальне… У суботу, 17 серпня, «Першому» стало відомо і про інші пригоди Луцька та області. 

Їхав на великій швидкості і врізався в інше авто

У селі Зміїнець неподалік Луцька 16 серпня ввечері сталася ДТП. Водій автомобіля ВАЗ почав повертати, увімкнувши сигнал повороту за 20 метрів до здійснення маневру. Тим часом позаду на великій швидкості рухався Volkswagen на польській реєстрації. Нехтуючи ПДР у населеному пункті, водій почав обганяти, не зважаючи на пішохідні переходи та суцільну смугу. У результаті він врізався у бокову частину легковика. У ДТП ніхто не постраждав. Як стверджували свідки, водій Volkswagen не мав документів на авто, тому благав водія домовитися на місці без поліції і судової тяганини та, розрахувавшись із водієм ВАЗа, поїхав у напрямку Милуш. «На перехресті, на якому сталося ДТП, є хороше освітлення, а головне відеокамери, встановлені Княгининівською ОТГ, тому на них однозначно було добре видно момент зіткнення автівок», – кажуть очевидці.

Прокурор брав хабарі талонами на пальне

На Волині поліція викрила прокурора у вимаганні хабарів за нездійснення тиску на бізнес. Фігуранта затримали 16 серпня під час одержання чергового «траншу» у вигляді талонів на 100 літрів пального. Начальник відділу місцевої прокуратури з метою одержання «винагороди» займався фабрикуванням справ. Правоохоронці встановили, що зловмисник тривалий час «звертався» до власника заправки із пропозицією. Громадянин щомісячно надає прокуророві визначену кількість дизпалива, а він не втручається у діяльність АЗС. Після отримання відмови прокуратура відкрила кримінальне провадження, провела обшук та вилучила обладнання з АЗС та 1 200 літрів дизельного пального. Пізніше вказане кримінальне провадження закрили. Однак згодом керівник відділу місцевої прокуратури знов почав вимагати від підприємця неправомірну вигоду, а саме 100 літрів пального за невтручання у бізнес, в інакшому випадку – кримінальне переслідування.

Із Сапалаївки витягли тіло

У річці Сапалаївці в Луцьку на проспекті Відродження ввечері 17 серпня перехожі виявили тіло чоловіка. Свідки розповіли, що тіло плавало поблизу містка, що неподалік кафе «Тотем». Зі слів людей, на вигляд чоловікові років 50. Одягнений загиблий у сині кросівки, чорну футболку та джинси. Худорлявої статури. Поліцейські встановлюють особу загиблого. Як повідомили правоохоронці, труп без слідів насильницької смерті, в кишені пенсійне посвідчення, ключі та кошти. Станом на 21:20 на місце прибула ритуальна служба.

Піймали наркоторговця

Луцькі правоохоронці 17 серпня затримали чоловіка, який займався продажем наркотиків. Громадянин розповсюджував наркотичні речовини в особливо великих розмірах на території всієї країни. Відомо, що наразі затриманий перебуває в ізоляторі тимчасового тримання №1 міста Луцька. Суд, на якому мають обрати запобіжний захід, відбудеться 18 серпня.

У ДТП загинув атовець

У селі Соснівка Пнівненської сільської ради 16 серпня в ДТП загинув учасник АТО 27-річний Андрій Приходько, котрий того дня повертався мотоциклом від своєї нареченої додому. Військову службу в зоні бойових дій на сході України проходив у 2015 році, певний час перебуваючи, як говорили його побратими, – “у самому пеклі війни”. Живим та неушкодженим повернувся до мирного життя в рідному селі, де його чекали мати та шестеро братів і сестер. Після Успенського посту планували справити Андрієві весілля. Поховали чоловіка 17 серпня.

Під час антитерористичних змагань поранили начальника вагонного депо

У Ковелі 16 серпня під час антитерористичних навчань СБУ поранили начальника пасажирського вагонного депо Олександра Стречена. Багатолітній керівник підприємства, почесний залізничник отримав отримав фугасне поранення ноги. Зі слів очевидців, учасники навчань почали кидати через паркан на територію депо вибухові пристрої, незважаючи на те, що в цей момент в зоні ураження перебували як працівники підприємства, так і відвідувачі – залізничники з інших структурних підрозділів Ковельського залізничного вузла. Почувши вибухи, Олександр Стречен вибіг із приміщення і почав закликати людей швидко залишити небезпечне місце. У цей час з-за паркану перелетів вибуховий пристрій, упавши йому під ноги. Олександр Стречен отримав травматичний розрив зв’язок правого гомілкового суглоба.

Підготовлено за матеріалами видань ІА Волинські Новини, ІА ВолиньPost, Район.Ковель, пресслужби Управління захисту економіки у Волинській області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хроніка пригод Луцька і Волині. П'ятниця, 16 серпня
Наступна новина Хроніка пригод Луцька і Волині. Неділя, 18 серпня
Останні новини
Схожі новини