Хроніка пригод Луцька і Волині. Понеділок, 12 серпня

Хроніка пригод Луцька і Волині. Понеділок, 12 серпня
Пожежа у Володимирі-Волинському (фото - Бугу)

Масштабна пожежа у Володимирі-Волинському, смерть перехожого в Іваничівському районі, затримання військовослужбовця, який продавав амфетамін… Про ці та інші пригоди «Першому» стало відомо у понеділок, 12 серпня.

Загинув пішохід

Поблизу села Павлівка Іваничівського району 11 серпня вночі автомобіль «Renault Trafic» на смерть збив пішохода. За кермом був 28-річний житель Іваничівщини, який допустив наїзд на пішохода, 24-річного жителя цього ж району. Останній ішов проїжджою частиною у попутному напрямку. Внаслідок ДТП чоловік загинув на місці.

Не розминулися легковик і бус

У Володимирі-Волинському на вулиці Ковельській 12 серпня сталася ДТП: зіткнулися легковик Audi сірого кольору та темний бус. Відомо, що в аварії ніхто не постраждав.

Від удару легковик злетів із траси

Під Луцьком зіткнулись легковик та рейсовий автобус сполученням «Дубище-Цумань-Луцьк». Аварія трапилась 12 серпня близько 8:15 поблизу повороту до села Гаразджа Луцького району. Через зіткнення автобуса та легковика останнього викинуло з траси. Через удар спрацювала подушка безпеки. 

Наїхав на чоловіка з велосипедом у руках

На Рівненщині 19-річний волинян 11 серпня скоїв аварію. Будучи за кермом Citroen Berlingo, він наїхав на 54-річного чоловіка, який ішов узбіччям із велосипедом у руках та раптово вийшов на проїзну частину. Потерпілого жителя села Верба госпіталізували у травматологічне відділення лікарні, де у нього діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс та забій головного мозку, а також виявили запах алкоголю. Водій за результатами освідування був тверезий.

Військовослужбовець торгував амфетаміном

СБУ викрила військовослужбовця підрозділу одного з навчальних  закладів Волині на торгівлі психотропними речовинами. Сержант незаконно зберігав амфетамін для продажу. «Товар» зловмисник реалізовував, зокрема, мешканцям Волині за ціною 350 грн за грам. Правоохоронці затримали зловмисника у Володимирі-Волинському після збуту чергової партії амфетаміну. Затриманому повідомили про підозру.

Пограбував перехожого

Поліція викрила 23-річного грабіжника, котрий у селі Мишів Іваничівського району побив 28-річного чоловіка та, погрожуючи йому пневматичним пістолетом, відібрав у нього мобільний телефон «Samsung Galaxy J5». Пригода сталася у суботу,10 серпня, близько 23:00 години. Телефон поліцейські вилучили та повернуть власнику. Вирішується питання про оголошення зловмиснику про підозру у інкримінованому злочині.

Піймали трьох молодиків із наркотиками 

У Луцьку під час вихідних патрульні тричі виявляли порушників, які мали при собі заборонені речовини. Перший  попався на вулиці Замковій. Побачивши патрульних, він скинув на землю паперовий згорток з речовиною, схожою на канабіс. Його затримали. Ще одного підозрілого помітили біля інфекційної лікарні. При перевірці знайшли речовину, схожу на наркотичну, та шприц з речовиною, схожою на розчинений амфетамін. Третього порушника піймали спільно з нацгвардійцями під час спільного патрулювання на вулиці Володимирській. У пакеті в нього були канабіс і амфетамін. .

Суперечка закінчилася бійкою

У селі Хобултова Володимир-Волинського району невідомі побили чоловіка. Як розповіли правоохоронці, відбулася суперечка між 18-річним мешканцем села Хмелівка та 23-річним жителем села Хобултова. Під час словесного конфлікту мешанець Хобултови отримав тілесні ушкодження: закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку. Чоловіка госпіталізували у реанімаційне відділення місцевої лікарні.

Гроші заплатила, а покупки не отримала

Довірлива 23-річна мешканка Володимир-Волинського району перерахувала свої гроші шахраям. Дівчина знайшла на сторінці в мережі «Instagram» стіл для манікюру і вирішила його замовити. Шахраї попросили скинути 1746 гривень на картку. Після перерахунку коштів дівчина виявила, що спільнота в мережі заблокована. Товар, за який заплатила, вона так і не отримала.

Влаштував погром у магазині, побив продавця і… хотів покінчити із життям

У Ковелі раніше судимий чоловік разом з товаришами вчинив погром у магазині. Дебошири побили продавця, перекинули і пошкодили прилавок. Про це йдеться в ухвалі Ковельського міськрайонного суду. Подія трапилася ще у кінці травня цього року. Днями, коли підозрюваного намагалися затримати, він спробував вчинити самогубство. Зловмисник разом із двома товаришами прийшов до магазину «Козацькі забави», замовив каву і відмовився за неї платити. Через деякий час, коли між його товаришем та продавцем магазину виник конфлікт, він разом із тими, з кими прийшов, влаштував бійку та став трощити майно. Підозрюваний побив жінку, яка намагалася припинити конфлікт. Коли ж 5 серпня його намагалися затримати правоохоронці, він скоїв спробу суїциду, порізавши собі шию і живіт. Чоловіка доставили у реанімацію. Правоохоронці підозрюють, що у нього психічні відхилення.

Втопився у Світязі

На озері Світязь 10 серпня втопився чоловік із міста Дубно. Тіло на поверхню підняли особовий склад водолазно-рятувального відділення Управління ДСНС у Волинській області.

Агресивну пенсіонерку-хуліганку оштрафували

Оголосили вирок 71-річній ковельчанці, яка вдарила в обличчя поліцейську та вкусила за руку її напарника. 8 квітня 2019 року патрульні прибули у Ковелі на вулицю Театральну, 13. Їх викликав працівник фірми з надання послуг Інтернету, який скаржився на мешканку, котра перешкоджала йому проводити ремонтні роботи. Патрульні роз’яснили пенсіонерці, що у разі неприпинення своїх дій щодо неї складуть протокол про вчинення адміністративного правопорушення за фактом дрібного хуліганства. Однак жінка лаялася в адресу поліцейських, на вимоги відпустити кабель із рук не реагувала, відштовхувала їх руками. Вона вдарила кулаком в обличчя патрульну та вкусила за руку її напарника. У ході судового розгляду обвинувачена винною себе визнала повністю. Суд призначив жінці штраф 850 гривень.

Горіли будинок і гараж

У понеділок, 12 серпня, близько 15-ї години дня на вулиці Олени Хохол у Володимирі-Волинському трапилася пожежа. Горіли приватний будинок та гараж. На місці працювали три машини ДПРЧ 7, пожежна машина КХП.
Про причину займання наразі нічого невідомо.

Пішов до товариша і зник

Розшукують жителя Володимира-Волинського Краснолуцького Дмитра Олександровича, 26 жовтня 1987 року народження. Чоловік 23 березня 2019 пішов до товариша та не повернувся. Його прикмети: зріст 170 см, худорлявої тілобудови, волосся темно-русяве, коротко підстрижений, на лівій руці татуювання, куртка з чорним капюшоном, чорна шапка, темні джинси та білі кросівки. Поліція просить громадян, яким відома будь-яка інформація щодо можливого місця перебування вказаної особи, невідкладно повідомити за телефонами: (8-03322) 74-23-40, 068-947-53-07, 066-540-36-92 або на лінію «102».

Підготовлено за матеріалами видань Буг, ІА ВолиньPоst, Район.Ковель, пресслужб ГУНП у Волинській області, ГУНП у Рівненській області, Патрульної поліції у Волинській області, управління ДСНС у Волинській області, УСБУ у Волинській області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відкрили Центр розвитку дитини «NewG». Розмова із засновницею Людмилою Рабочаускас
Наступна новина Під Луцьком збудують новий торговельний центр
Останні новини
Схожі новини