Хроніка пригод Луцька і Волині. Понеділок, 26 серпня

Хроніка пригод Луцька і Волині. Понеділок, 26 серпня
У будинку на вулиці Дружби народів у Луцьку сталася пожежа (фото ІА Волинські Новини)

Під час пожежі у луцькій багатоповерхівці врятували трирічну дитину, яка чомусь перебувала вдома сама… Також «Першому» 26 серпня стало відомо і про інші пригоди Луцька та Волинської області.

Зіткнулися два авто

У Луцьку на вулиці Львівській поблизу школи №2 зіткнулись два автомобілі: Ford Escort та універсал невідомої марки. В одного з водіїв розбита голова. На місці працювала патрульна поліція.

Загинув пішохід

На трасі Луцьк-Ковель сталась смертельна ДТП. Автівка на смерть збила пішохода між селищем Голоби та селом Воля Любитівська. Водій-лучанин сам зателефонував до поліції. «Загиблий – житель Ковельського району – перебував на проїжджій частині. Обставини ДТП встановлюються», – повідомили у пресслужбі поліції.

Вісім п’яних за кермом за одну ніч

Лише за останню ніч вісьмох водіїв у стані сп’яніння відсторонили від керування транспортними засобами. На всіх водіїв патрульні поліцейські склали відповідні адміністративні матеріали. Надалі остаточне рішення щодо притягнення до відповідальності прийматиме суд. За керування транспортним засобом у стані сп’яніння водій несе адміністративну відповідальність.

Убив двох цуценят

У Ковелі чоловік на очах малолітнього хлопця жорстко вбив ломом двох цуценят. Пригода трапилася 25 серпня, повідомляють соцмережі.

Відео 18+ 

 

🔞🔞🔞 Сьогодні у Ковелі чоловік на очах малолітнього хлопця жорстко вбив ломом двох цуценят. Куди котиться цей світ?

Posted by Ковель Онлайн on Sunday, 25 August 2019

Під час пожежі постраждала дитина

Під час пожежі у будинку і Луцьку врятували малолітню дитину. 26 серпня близько обіду патрульні отримали повідомлення, що в будинку на бульварі Дружби Народів пожежа. Патрульні поліцейські Максим Янюк та Владислав Романюк, які за лічені хвилини прибули на місце події, помітили сильне задимлення в одній з квартири будинку. Як розповідають поліцейські, завдяки злагодженим та професійним діям разом із небайдужими мешканцями будинку, інспекторам вдалося потрапили в задимлену квартиру та евакуювали 3-річну дитину, яку виявили на підлозі в одній із кімнат. Малюка одразу передали медикам.Він отримав опіки дихальних шляхів та шпиталізований у відділення реанімації Волинської обласної дитячої лікарні.

На місце прибули екіпажі ДСНС, які локалізували пожежу. Причину займання та обставини, чому дитина залишилась одна в квартирі, встановлюватимуть слідчі.

 
Чергове врятоване життя: волинські патрульні спільно з небайдужими громадянами врятували малолітню дитину.

Чергове врятоване життя: волинські патрульні спільно з небайдужими громадянами врятували малолітню дитину. Сьогодні, близько обідньої пори, у місті Луцьку патрульні отримали повідомлення, що в будинку по бульвару Дружби Народів пожежа. Патрульні поліцейські Янюк Максим та Романюк Владислав, які за лічені хвилини прибули на місце події помітили сильне задимлення в одній з квартири будинку. Злагодженими та професійними діями разом з небайдужими мешканцями будинку, інспектори потрапили в задимлену квартиру та евакуювали 3-річну дитину, яку виявили на підлозі в одній із кімнат квартири. Немовля одразу передано медикам. Внаслідок пожежі отримала опіки дихальних шляхів та шпиталізували в відділення реанімації Волинської обласної дитячої лікарні. На місце прибули екіпажі ДСНС, які локалізували пожежу. Причину займання та обставини чому дитина залишилась одна в квартирі встановлюватимуть слідчі. Служити та захищати!

Posted by Патрульна поліція Волинської області on Monday, 26 August 2019

Шестикласник обікрав магазин

Учень однієї зі шкіл Ковельського району «обчистив» у селі заклад торгівлі, а через два тижні вкрав чужого коня разом із возом. Як стверджують правоохоронці, наприкінці липня нинішнього року опівночі неповнолітній проник до магазину, звідки поцупив цигарки, пиво, слабоалкогольні напої, з каси – гроші у сумі 140 гривень, чим завдав власнику закладу торгівлі майнової шкоди на 886 гривень. Через два тижні серед білого дня хлопець викрав коня з возом, який пасся в лісі біля села Черемошне. За обома фактами відділ поліції відкрив кримінальні провадження. Правоохоронці встановили, що до крадіжок причетний учень 6 класу сільської школи, який виховується в повній сім’ї. Зараз він перебуває на лікуванні у дитячому психіатричному відділенні Волинської обласної психлікарні міста Луцька. Ковельський міськрайонний суд призначив амбулаторну комплексну судову психолого-психіатричну експертизу.

Мотоцикліст перелетів через авто

На Волині сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій зіткнулися легковик «Део Ланос» та мотоцикл. Зі слів очевидців, ДТП сталася 25 серпня близько 18:00 на виїзді з села Новосілки, що в Горохівському районі. «Део Ланос» зіткнувся з мотоциклом, водій якого внаслідок удару перелетів через автомобіль. Також очевидці повідомили, що учасники ДТП залишилися живими. Чи був хтось з учасників автопригоди в стані алкогольного сп‘яніння – невідомо.

В авто знайшли тіло людини

У Володимирі-Волинському на одній із вулиць міста 26 серпня знайшли труп чоловіка з перерізаними венами. За словами очевидців, тіло виявили на задньому сидінні автомобіля. Чоловікові за 20 років. На місці події працювала поліція.

Підготовлено за матеріалами соцмереж, видань ІА ВолиньPost, Волинська правда, ІА Волинські Новини, Район.Ковель, ВолиньUA, пресслужби Патрульної поліції Волинської області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцькій броварні пропонують пиво за півціни
Наступна новина Без конспектів, рефератів та обмежень у часі. Як навчаються в онлайн-школі «Оптіма»
Останні новини
Схожі новини